2777
2789
ن حاملگیم عالی بود ن استرسی ن چیزی هرچقدر حاملگی و قبلش لذت بردم و کیف کردم از وقتی بدنیا اومده از د ...

دعامیکنم ایشالازودی بچت حالش خوب بشه نذر و نیاز کن زود خوب بشه خدا قادر و تواناست بنده هاشو خودش حفظ میکنه ایشالا زودتر بهترشه مریضیاش خوب بشه باجانو دل از خدا طلب مغفرت کنی خدا با صابرینه عزیزم غافل نشو از مرحمتش برای بچت سلامتی از خدا بخاه یک نذر خداپسند بکن فرشتگان خدا نگهدار بچتن  ایشالا خدا دعای منو درمورد بچت قبول کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن حاملگیم عالی بود ن استرسی ن چیزی هرچقدر حاملگی و قبلش لذت بردم و کیف کردم از وقتی بدنیا اومده از د ...

چقدرسختی کشیدی بخاطبپرهمین ازبچت زده شدی دیگه ببخشیدزودقضاوتت کردم خیلی عذاب کشیدی تاالان آخه من بچه هام فقط شلوغن اذیت خاصی ندارن نتونستم هضم کنم گفتی میگم چرانمیمیره آروم باش بنظرم یه مدت بده کس دیگه تگه داره استراحت کن مامان یامادرشوهرجان

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
بله از زندگیم راضیم شوهر خوب خونه زندگی خوب شرایط مالی خوب مادزپدر عالی فقط این خون به دلم کرده فقط ...

خب پس خدا رو شکر کن عزیزم،لذت ببر از زندگیت اگه بچت نبود که زندگیت ارزشی نداشت الان جوونی برات مهم نیست بزار بری تو سن اونوقت میفهمی که بچه داشتن چقد خوبه،کفر نعمت نکن که یه موقع خدایی نکرده دودش تو چشمت میره اینقد زندگی ها به خاطر نداشتن یه بچه از هم پاشیده شد که نگو و نپرس،پس تجدید نظر کن تو رفتارت باهاش

بله دقیقا ایکاش نازا بودم دیدم کسایی ک واسه ی بچه داشتن چقدر خدا رو التماس میکنن اونوقت من با ی بار ...

دلم واستون سوخت واقعا... از كسي كمك بگير يه چند روزي بدون بچه بريد مسافرت يه كاري كن روحيت عوض شه

چندسالتونه؟ همسرتون چي ميگه؟

شمااصلانبایدبچه دارمیشدین شایدهم شوهرتون توبچه داری کمک نمیکنه من ندیدم تاحالاکسی اینقدازبچش بدش بیا ...

شوهرم کمکم میکنه مادرم کمکم میکنه عزیزم تو اگه بچت ۱۲ساعت لب به هیچی نزنه حتی شیر چ حسی بهت دست میده از استرس رو به نابودی نیستی وقتی هرچقدر بخوای تلاش کنی اما حتی با قطره چکانم نخوره چی اگه دکتر ببری و بگه همینه ک هست چی حالت چجوریه اون موقع با معده خالی بخوای بهش دارو بدی چی وقتی سرفه میکنه و همون یذره داروام بالا میاره و دوباره جنگ اعصاب داری با دارو دادن چی 

محکم بشین دلم این دور اخره
من حالا هنوز بچه اولمو حامله ام  مادرشوهرم میگه چندسال دیگه یکی دیگه  منم گفتم حتما !!! ...

خخخ بمنم میگفتن تا بچه ام کوچیک بود پنج دقیفه ام کسی بچه مو نگه نداشت 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
شوهرم کمکم میکنه مادرم کمکم میکنه عزیزم تو اگه بچت ۱۲ساعت لب به هیچی نزنه حتی شیر چ حسی بهت دست میده ...

واقعا حق داری خسته باشی

انشالله بچه ات هرچه زودتر خوب بشه اذیتاش کم شه وشما هم آرامش پیدا کنی

بله دقیقا ایکاش نازا بودم دیدم کسایی ک واسه ی بچه داشتن چقدر خدا رو التماس میکنن اونوقت من با ی بار ...

پس چرا اصلا اقدام کردی تو ک نمیخواستی ک یه موجود و بی عشق بخای بزرگی کنی و با عقده پرورش پیدا کنه و خودتم زجر بکشی؟ بعدم فکر میکنی ک بچه نمی‌فهمه وقتی تو بغلش میکنی و نازش میکنی تو دلت چی میگذره؟! بچه ها تمام احساس پدر و مادر و بخصوص مادرو هرچقدرم پنهون کنن احساس میکنن

💗💗💗
دعامیکنم ایشالازودی بچت حالش خوب بشه نذر و نیاز کن زود خوب بشه خدا قادر و تواناست بنده هاشو خودش حفظ ...

کلی نذر کردم نذر گوسفند کردم واسه حرم نذر کردم تو محرم چله عاشورا برداشتم هرچی ک فکرشو کنی بدتر شد ک بهتر نمیشه

محکم بشین دلم این دور اخره