بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله از زندگیم راضیم شوهر خوب خونه زندگی خوب شرایط مالی خوب مادزپدر عالی فقط این خون به دلم کرده فقط ...
خب پس خدا رو شکر کن عزیزم،لذت ببر از زندگیت اگه بچت نبود که زندگیت ارزشی نداشت الان جوونی برات مهم نیست بزار بری تو سن اونوقت میفهمی که بچه داشتن چقد خوبه،کفر نعمت نکن که یه موقع خدایی نکرده دودش تو چشمت میره اینقد زندگی ها به خاطر نداشتن یه بچه از هم پاشیده شد که نگو و نپرس،پس تجدید نظر کن تو رفتارت باهاش
شمااصلانبایدبچه دارمیشدین شایدهم شوهرتون توبچه داری کمک نمیکنه من ندیدم تاحالاکسی اینقدازبچش بدش بیا ...
شوهرم کمکم میکنه مادرم کمکم میکنه عزیزم تو اگه بچت ۱۲ساعت لب به هیچی نزنه حتی شیر چ حسی بهت دست میده از استرس رو به نابودی نیستی وقتی هرچقدر بخوای تلاش کنی اما حتی با قطره چکانم نخوره چی اگه دکتر ببری و بگه همینه ک هست چی حالت چجوریه اون موقع با معده خالی بخوای بهش دارو بدی چی وقتی سرفه میکنه و همون یذره داروام بالا میاره و دوباره جنگ اعصاب داری با دارو دادن چی
بله دقیقا ایکاش نازا بودم دیدم کسایی ک واسه ی بچه داشتن چقدر خدا رو التماس میکنن اونوقت من با ی بار ...
پس چرا اصلا اقدام کردی تو ک نمیخواستی ک یه موجود و بی عشق بخای بزرگی کنی و با عقده پرورش پیدا کنه و خودتم زجر بکشی؟ بعدم فکر میکنی ک بچه نمیفهمه وقتی تو بغلش میکنی و نازش میکنی تو دلت چی میگذره؟! بچه ها تمام احساس پدر و مادر و بخصوص مادرو هرچقدرم پنهون کنن احساس میکنن