2777
2789
مگه میشه من خودم چاق بودم الان وزن کم کردم ریزه خواری زیاد داشتم فکر میکردم کم میخورم الان نزدیک ۳۰ ...

جدی چه خوب. من یه چیز خیلی کوچیک یه لقمه نون پنیر اینا میخورم. بعد گشنم شد یکم میوه میخورم. دیگه میرم ناهار درست میکنم. اما نمیخورم تا ساعت ۷عصر شوهرم برگرده از سرکار، اون موقع میخورم. دیگه شام و ناهارم یکی میشه، بعدشم فقط یه چایی. همین😪😪

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

با کم خوردن نون و برنجم کم کردم تنقلات و شیرینی و نوشابه و قند حذف کردم روزی ۴۵ دقیقه میرقصم شام نمی ...

چه خوب 

من اصلا اراده ندارم باید ۳۰کیلو کم کنم

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه خوب  من اصلا اراده ندارم باید ۳۰کیلو کم کنم

من به خاطر بچه هام کم کردم گفتم این اضافه وزن باعث سکته قلبی میشه چربی همه چیزم بالا بود الان ۶۵ کیلو ام همه چیزم نرمال

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز