2777
2789

دختر خاله شوهرمو میگم.روزی شش هفت بار.از ساعت ۷صبح بگیر تا ۱۱ شب.همش هم سوالات تکراری.چقد حقوق میگیری؟با پولش چیکار میکنی؟شوهرت چقد میگیره؟کلا چقد پس انداز دارین؟چرا حامله نمیشی؟من الان حدود ۵ ماهی میشه که هرچقدر زنگ میزنه حتی با خط های ناشناس جواب نمیدم.و مطمئنم که خودشه.بار آخری که زنگ زد دلم شکست.اون دوماه زودتر از من عروسی کرده.بهم گفت تو چرا بچه دار نمیشی؟گفتم تو چرا نمیشی که دوماه زودتر از من ازدواج کردی.گفت منو سوهرم موقعیت مون درست نیست.اما تو و شوهرت که وضعتون خوبه باید بچه بیارین.من احساس میکنم تو حامله نمیشی؟یه لحظه اشک تو چشام جمع شد و بغض کردم.گاهی دلم براش میسوزه اینقدر زنگ میزنه و جواب نمیدم.نمیدونم کار خوبی میکنم یانه🙁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب نده

کار خوبی میکنی

دو ماه ی بار جوابشو بده

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

خله بابا ولش کن بزار به حال خودش باشه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

من سالها بچه دار نشدم 

دلم نمیحواست دلیل خاصی هم نداشت ولی چنان جوابهای دندان شکنی به اطرافیان دادم که یه بار یکی بهم گفت دلم میخواد بدونم چرا بچه دار نمیشی ولی بهم تذکر دادن اگر بپرسم بد میبینم ، گفتم پس بهتر بود احترام بیشتری برای خودت قائل میشدی و همینم نمیگفتی ، خفه شد و نفر آخری بود که در این مورد حرف زد . 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
جواب نده کار خوبی میکنی دو ماه ی بار جوابشو بده

این همه مدت پنج ماه چه بهونه ای بیارم که جواب ندادم؟البته شاید بتونم بگم شیفت بودم و نشده جواب بده.اما این میشه دروغ🙁

یه بار که پرسید بگو برای چی میخوای بدونی؟ هر جوابی داد بگو آهان. بدون یه کلمه بیشتر. باز اگه همون سوال یا یه سوال دیگه پرسید تو همون جور بپرس چرا برات اهمیت داره یا چرا میخوای بدونی و هربارهم فقط جواب بده آهان.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
این همه مدت پنج ماه چه بهونه ای بیارم که جواب ندادم؟البته شاید بتونم بگم شیفت بودم و نشده جواب بده.ا ...

عوضش میفهمه خوشت نمیاد

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی