2777
2789
عنوان

دم بساعت گاه و بیگاه رو گوشیم زنگ میزنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 23 پست

خيلي رسمي بهش بگو دغدغه هاي ذهني و طرز فكر ما يكي نيست كه معاشرتنون انقدر نزديك باشه و كارهاي مهمي داري و وقت مكالمات روزمره را نداري 

بهش پيشنهاد كن يك مشغوليت مفيد براي خودش پيدا كنه تا هلاك نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه مدت پنج ماه چه بهونه ای بیارم که جواب ندادم؟البته شاید بتونم بگم شیفت بودم و نشده جواب بده.ا ...

عزیزم دلت نخواسته باهاش حرف بزنی ، نیازی هم به توضیح نیست ، اون آدم کارش نیش زدنه پس شما حق داری کاری کنی نیش نخوری ، الان سوال من اینه چرا از اول با دختر خاله شوهرت اینقدر صمیمی شدی ؟؟؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
این همه مدت پنج ماه چه بهونه ای بیارم که جواب ندادم؟البته شاید بتونم بگم شیفت بودم و نشده جواب بده.ا ...

توجیحش نکن

هر بار لبخند بزن بگو ندیدم

فرصت نشد زنگ بزنم

بزار بهش بربخوره خودش وا بده

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
لطفا جواب هاتو اینجا هم بگو ب من بگو

یکیش اینکه بچه دار شون مسئله ایه که دو نفر در خلوت راجع بهش تصمیم میگیرن ، سوال نفر سوم معنی قشنگی نداره ( با همین صراحت ) 

چرا بچه دار شون و نشدن من برات اهمیت داره ؟ مطمئن باش اگر پیر شدم تنها موندم خودم میرم سالمندان سربار تو نمیشم 

نمیدونم شوهرم ناتوانه یا من کارمو خوب بلد نیستم میخوای تو امتحانش کن ببین قضیه چیه !!! 

بسته به سن و وقاحت طرف یه جوابی دادم دیگه 

به زن گنده ۷۰ ساله گفتم شما نصیحت خودتو کردی من تلاش خودمو دیگه بعد از این نپرس فقط دعا کن 😂😂😂جلوی عروسش هم گفتم ، یعنی عروسه اگر روش میشد میپرید بوسم میکرد انتقام اونو گرفته بودم انگار ، به مامانم گفته بود دخترت اعصاب نداره ؟ مامانم گفته اعصتبش به طرف مقابلش بستگی داره 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
یکیش اینکه بچه دار شون مسئله ایه که دو نفر در خلوت راجع بهش تصمیم میگیرن ، سوال نفر سوم معنی قشنگی ن ...

دمت گرم

زبونت مثل خودمه

افرین

من جواب اولی رو دوس داشتم همینو میگم دیگه

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود