2777
2789
عنوان

عفونت

255 بازدید | 51 پست

به نظرتون اشکالی نداره از کلوتریمازول سه چهار بار در سال استفاده کرد؟ کسی بوده دکتر بهش چند بار در سال تجویز کرده باشه؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

من قبل بارداریم انقد استفاده کردم😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی تو یک سال؟ دکتر داده بود؟

اره ولی اینم در نظر بگیر سیستم بدن آدما باهم فرق داره اگر عفونت داری یه بسته قرص فلوکونازول بخور ببین چیکار میکنه فقط

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اره ولی اینم در نظر بگیر سیستم بدن آدما باهم فرق داره اگر عفونت داری یه بسته قرص فلوکونازول بخور ببی ...

یعنی بدون پماد اثر میکنه؟

یعنی بدون پماد اثر میکنه؟

این قرص از پماد بهتره برو بخون راجبش تو نت من دوستم تو داروخونس من از بس قبل بارداریم عفونت میگرفتم سوزشو خارش میگرفتم خسته شده بودم ی بار کلا این قرصو گفت بخور منم دوتت دونه بیشتر ازش نخوردم خداییم خوب بود

من سالی کلی کرم میزنم متاسفانه مثلا ماهی ۴ بار

کلوتریمازول یا پمادای دیگه؟

من فک کنم درسال بالای ده بار انجام دادم فقط تو بارداریم دوبار 😕 ولی عفونت نمیره که 😥

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من فک کنم درسال بالای ده بار انجام دادم فقط تو بارداریم دوبار 😕 ولی عفونت نمیره که 😥

منظورتون ده دوره هست؟ یعنی ده تا بسته از پماد کلوترمازول؟