مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
اره ولی اینم در نظر بگیر سیستم بدن آدما باهم فرق داره اگر عفونت داری یه بسته قرص فلوکونازول بخور ببین چیکار میکنه فقط
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
این قرص از پماد بهتره برو بخون راجبش تو نت من دوستم تو داروخونس من از بس قبل بارداریم عفونت میگرفتم سوزشو خارش میگرفتم خسته شده بودم ی بار کلا این قرصو گفت بخور منم دوتت دونه بیشتر ازش نخوردم خداییم خوب بود