2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ی مدت دارو گیاهی زیاد میخوردم ولی الان فقط دمنوش بابونه میخورم 

ممنون انشالله شما هم جواب بگیری گلم...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

@گندمک11  

سلام

ببخشید شما گفتی که بعد از پیاز درمانی ترشح تخمک گذاری داشتی و پریود نشدی...این به چه معناست؟...منم قبلا ترشح کشدار داشتم یکی دو روز ولی پریود نشدم...شما علتشو نمیدونی؟ شما فقط مشکل ذخیره کم تخمدان دارید؟

عزیزم یه خانمی به من گفت نماز امام جواد هم خوبه برای اینکه باردارشیم....ولی من هنوز نخوندم...

@گندمک11     سلام ببخشید شما گفتی که بعد از پیاز درمانی ترشح تخمک گذاری داشتی و پریود ن ...

سلام عزیزم  نمیدونم  توی تاپیک پیازدرمانی ی خانمی گفته بود  باعث ازاد شدن تخمک میشه 

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم  نمیدونم  توی تاپیک پیازدرمانی ی خانمی گفته بود  باعث ازاد شدن تخمک میشه&n ...

نمیدونی چرا پری نیومد گلم؟

شما فقط ذخیره تخمدانتون کم هست و دیگه مشکلی نداری؟..من چند ماهه پری نشدم..

نمیدونی چرا پری نیومد گلم؟

عزیزم نگران پری نباش بعضی ها بدون اینکه پریود بشن تخمک گذاری میکنن و باردار میشن همین چن وقت پیش یه خانمی چهار ماه پریود نشده بود رفته بود سونو وضعیت رحم و تخمداناشو بررسی کنه که دکتر میگه خانم پاشو یه ماهه بارداری .

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم نگران پری نباش بعضی ها بدون اینکه پریود بشن تخمک گذاری میکنن و باردار میشن همین چن وقت پیش یه ...

ممنونم عزیزم...ببخشید شما اون روزی که ترشح کشدار داشتی موقع پیازدرمانی اقدام داشتی و باردار نشدی؟ ِ..من متاسفانه اون روز اقدام نکردم....پس احتمال بارداری بدون پریود هست...عجیب اینه که من هورمونام هم تنظیم نبود و گر گرفتگی داشتم ...چون من یائسگی زودرس دارم ولی فعلا رحم و تخمدان سالم هستن..فقط پریود نمیشم...قبلا میشدم ولی از وقتی دارو شیمیایی خوردم دیگه نشدم...یه بار هم با پنج انگشت شدم...همین..

[QUOTE=121232908]ممنونم عزیزم...ببخشید شما اون روزی که ترشح کشدار داشتی موقع پیازدرمانی اقدام داشتی و باردار نشدی؟ ِ. ...[/QUOT

خواهش میکنم گلم ..دوبار اقدام داشتیم ولی باردار نشدم.

اگه گرگرفتگی داری ویتاگنوس یا همون پنج انگشت دم کن بخور اف اس اچت پایین میاره و باعث تنظیم پریودت میشه ..دارو شیمیایی ب هیچ عنوان مصرف نکن باعث تنبلی تخمدان میشه و اف اس اچت بالا میره 

الهی و ربی من لی غیرک
[QUOTE=121232908]ممنونم عزیزم...ببخشید شما اون روزی که ترشح کشدار داشتی موقع پیازدرمانی اقدام داشتی ...

اره عزیزم...دارو شیمیایی میزنه همه چی رو بدتر میکنه..باشه سه هفته پیش شروع کردم خوردن پنج انگشتت...انشالله که باردار شیم هردومون