2777
2789
عنوان

دختر ساده

40 بازدید | 6 پست

متأسفانه به دلایل شرایطی پشت کنکورم، سنم هم بالای 20 تا اینا رو بگذرونم یه سالی میشه، بعد خانوادهٔ به شدت تعصبی دارم، از اونایی که نمی گذارن دختر حتی به صورتش قبل ازدواج دست بزنه، به زور خودم یکم موهامو بعضی وقتا بر میدارم. با دعوا کنار اومدن که چادر نپوشم، آرایش و اینا هم که نمی کنم، چون بهم میگن ج... شدی. خدایا نجاتم بده 😭 از هم سنام عقبم، موقع ازدواجم میدونم پسرا دختر عملی و با آرایش اینا دوست دارن، البته یکی دوتا خواستگار داشتم با همین چهرهٔ دست نخورده، این شهرما خیلی عجیبه، پسراشم عجیبن!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوشگلم اینکه چجوری بخای باشی فقط بخودت مربوطه نزار دخالت کنن درسته شرایطتت سخته گیری تنهایی ولی بجنگ با یسری چیزا اینکه اصلاح نکنی خوبی نمیشه یسری چیزا پدر مادرا میگن واقعا درسته به صلاح خودته ولی پوشش و آرایش اصلاح اینا آسیبی بهت نمیزنه کار بدی نیس چیزی نیس که زندگیت بهم بریزه اتفاقا اگه حالت بهتر میشه انجام بده و اینکه پشت کنکوری اصلا عیبی نداره باش ولی همچیتو کنکور نزار در کنارش یه مهارت یه کلاسی و یه شغلی مثلا آنلاین شاپی بزن که فقط سنتو واسه کنکور نزاری پسرا هم سلیقه مختلف دارن مثل خودمون ممکنه عاشق دخترای عملی یا ساده باشن فکر نکن چون ساده ای انتخاب کسی نیستی کاملا سلیقه ای و هرکسی شانس زندگی و سرنوشت خودشو داره عشق رو به موقع پیدا میکنی اصلا استرس نگیر❤️

همچی دست خودته پس شکر گذار و آرومم✨️
خوشگلم اینکه چجوری بخای باشی فقط بخودت مربوطه نزار دخالت کنن درسته شرایطتت سخته گیری تنهایی ولی بجن ...

خیلی ممنون عزیزم از حرفات انرژی مثبت گرفتم،

انشالله 🫠💞