2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 102 پست
نمیتونم هیچ وقت کسی منو نفهمید  ک چی میگم چی میخام پای درد و دل همه هستم هر روز هر ساعت کس ...

همون ، تو انگار داری خودتو تنبیه میکنی ، چرا با خودت میجنگی ؟ ، احتمالا چون یه مدت طولانی خواستی به بقیه کمک کنی و خودت رو قوی نشون بدی ازین طریق بهت فشار وارد شده   ، خب اینجا حرف بزن من بیدارم میشنوم ، من میشم گوشه تو میشنومت ،اروم شو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لینک دانلودشو برام بفرستی  شاید برا منم تاثیر داشت

لینک ندارم عزیزم ، تو ی کانالی تو تلگرام شوهرمه ، بزنی آهنگ های ترکی کلی آهنگ میاد اون قسمت سرچش بزنی

دنیا عین تصورات ما نیست 
منم انقد گریه میکنم چشام درد میکنن

عزیزم اگه شرایط یا ادما ناراحتت میکنن باید سعی کنی یا شرایط رو تغییر بدی یا ازون ادما اگ قابل تغییر نیستن فاصله بگیری ، اگ هم اون ادما بیمارن که اذیتت میکنن با خودت بگو اونا نادانن تکلیفشون معلومه من چرا باید برا یه عده نادان غصه بخورم و از کاراشون ناراحت باشم؟؟ ،امیدوارم حالت بهتر شه و پر از خوشبختی شی

عزیزم اگه شرایط یا ادما ناراحتت میکنن باید سعی کنی یا شرایط رو تغییر بدی یا ازون ادما اگ قابل تغییر ...

میدونین همه اینارو میگم سعی میکنم ب سختیایی ک کشیدم فکرم نکنم... اما یهو حتی وقتی دارم ی فیلم شاد میبینم گریم میگیره و های های گریه میکنم... یکم بعد کلا یادم میره ها. خودمم نمیفهمم چمه... بعد از مدت طولانی سختی اینجوری شدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
میدونین همه اینارو میگم سعی میکنم ب سختیایی ک کشیدم فکرم نکنم... اما یهو حتی وقتی دارم ی فیلم شاد می ...

بخاطر اینکه هنوز به اندازه کافی برا اون دردا غصه نخوردی که بعدش پرورندشونو ببندی ، ببین مثلا مادر من بعد از سی سال هنوز هر بار یاد کارایی که مادر شوهر و خواهرشوهرش گردن میفته غصه میخوره ، یبار نشد بره بگه به خاطر اینکاراتون من ناراحت شدم اما من از حرف یکی ناراحت شم چ اون لحظه چ بعدش بهش میگم ازین حرکتتون من ناراحت شدم ... یا به یه نحوی برای  احساس ناراحتیم غصه میخورم کامل و بعد میزارمش کنار ، و اینکه یه چیزی که برا ادما درد ناکه اینه ک فکر میکنن چقدر سختی کشیدم چقدر بدبختم امت وقتی پای دردو دلای هم بشینن میبینن ادمایی مثل خودشون زیادن و همه سختی کشیدن، همین باعث میشه تصمیم بگیری بین شادی و غم ، میخوای بقیه عمرت بیشترش به شادی بگذره یا غم ؟ بخوای نخوای جفتشون میان و میرن ، پس بگو مشکلات برا همه هس هروقت غصه داشتی خودتو خالی کن عیبی نداره اما سعی کن جز گریه راههای دیگ هم امتحان کنی مثل دردودل من وقتی ناراحتم همه غرامو پیش یکی از دوستام میگم کنارش اروم و شاد میشم 

بلد نیستم باید از کجا شروع کنم یا کدومشو بگم

بلد شدن نمیخاد ، حالا پیش منم نه پیش هرکسی که اون لحظه خواستی حتا شده با بیان کلمات ، حتا کلمه هایی ک شاید ربطی ب مشکلتم نداشه باشه ، بزار هرچی ک میخواد از ذهنت بیاد بیرون ، کم کم کلمات راه خودشونو پیدا میکنن

بخاطر اینکه هنوز به اندازه کافی برا اون دردا غصه نخوردی که بعدش پرورندشونو ببندی ، ببین مثلا مادر من ...

میدونی حقم خورده شده وچون نتونستم حقموبگیرم نمیتونم اروم باشم..... نه درد و دل نه.... بهر کسی دردودل کردم بعدا زد تو سرم

میدونی حقم خورده شده وچون نتونستم حقموبگیرم نمیتونم اروم باشم..... نه درد و دل نه.... بهر کسی دردودل ...

حق داری ناراحت باشی ، مگه میشه به ادمیزاد بدی بشه و ناراحت نشه ! ، حق داری درد و دل کنی ! و دلیل نمیشه اگ کسی بعد از درد و دل ترو درک نکرد یا به قول تو زد تو سرت همه همینن باشن! اگ تونستی برو مشاور یا پیش ینفر ک قابل اعتماد تره صحبت کن یا یکی از همین بچه های سایت  کسی که کسی رو نمیشناسه،

حق داری ناراحت باشی ، مگه میشه به ادمیزاد بدی بشه و ناراحت نشه ! ، حق داری درد و دل کنی ! و دلیل نمی ...

میدونی اخه اصلا ب کسی گفتم خب ک چی؟! هیشکی حمایتم نکرد... شوهر بیشرفتم همه چیمو گرفت ازم هیچ کاریم از دستم بر نمیاد خسته شدم... خدام ک جواب نمیده

میدونی حقم خورده شده وچون نتونستم حقموبگیرم نمیتونم اروم باشم..... نه درد و دل نه.... بهر کسی دردودل ...

فقط و فقط حق شادی رو از خودت نگیر ، منم یه وقتا ناراحت میشم و همه ما ها وقتی یکی باشه ک درکمون کنه یا فقط گوش بده به حرفامون اروم تر میشیم ، مطمئنم هنوز شانس خوشبختی داری ، ببین پدر بزرگ من خیلی وضع مالی خوب بود اما چیز زیادی ب  مادر من نرسید ... ما گفیم اشکال  نداره فرض کنیم اون مال وجود نداره یا هر کسی اگه به ناحق بگیره باد اورده رو باد میبره ، واقعا هم اونایی ک ناحقی کردن کلی پول از دست دادن...، تلاش کن و بدون بچیزای خوبی میرسی ، اونا حقتو ازت گرفتن ، اما ت خودت داری شادیتو از خودت میگیری پس چی؟ توام داری حق زندگی خوبو از روح و روانت میگیری ،