2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 72 پست

مثه شوهره خررررره من مادرش اینو ادم حساب نمیکنه ولی الکی جلوش فیلم بازی میکنه شوهرم در خد یک درصد صداش گرفته بود وقتی اومد خونه یکسره بهش پیام میداد شلغم بگیر بخور نشاسته بخور برو دکتر باز این خر شده بود فک کرده بود خیلی برا اون مهمه هی جواب میداد فدات بشم الهی مرسی عزیزجان...مادرش چون میخواد اینو از من دور کنه این پیامارو میده هااااا میخواد بکشونه طرف خودش چون راضی ی ازدواج ما نبود و نیس داره کاری میکنه ک این از من بگذره

حالا کوتاه بیا بگو ببخشاون لحظه دلم یک جوری شد دست خودم نبود

کوتاه بیا؟

مادر شوهره گفته میان میخورن ؟

شوهرش هم خانوادشو فحش داده ؟

بعد دقیقا برای چی کوتاه بیاد ؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا مرده شور مادرشو ببرن نکبت حالا تا قبل تو اصلا مادرش نمیدونسته کجاست پسرش ازین فیلم ها دار ...

عاخه شوهرم نمیگه این باردار شرایطش فرق داره اذیت نکنمش

اینجور مردا خاله زنک تشریف دارن

منم تو موقعیت تو بودم باید تحمل کنی

تا مرد بفهمه که ننش حرف مفت میزنه و این مسئله حداقل 7 سال طول میکشه 

جلو شوهرت کلی احترام بزار بهشون اون نیست عادی باش

سیاست داشته باش وگرنه کلاهت پس معرکه است 

کوتاه بیا؟ مادر شوهره گفته میان میخورن ؟ شوهرش هم خانوادشو فحش داده ؟ بعد دقیقا برای چی کوت ...

هیچکس خونه من نمیاد هزاربار دعوا انداخته خیر نبینه ایشالله مادرم چند ساعت اومد مادرشوهرم دعوا انداخت

ببین فقط با زبون خوش شوهرت رو داشته باش...

ولی الانکه بهت فحش داده دو سه روز سر سنگین باش باهاش بذار عادی نشه براش 

من سر یه قضیه ای تو اسم اس به شوهرم فحش دادم یکارایی کرد به غلط کردن افتادم

😑اعتصاب غذا.خودکشی.بهم ریختن عالم و آدم...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
کوتاه بیا؟ مادر شوهره گفته میان میخورن ؟ شوهرش هم خانوادشو فحش داده ؟ بعد دقیقا برای چی کوت ...

حالا با هشت ماه بارداری اعصابش خورد بشه خوبه

بذار تموم بشه بعدا حسابشو باید برسه

با پنبه سر ببره 

چی میشد میوه تعارف میکرد  ولی همونجا ناراحتیشم میگفت

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘

پس جنگ راه بندازه بخورنش درسته؟

بی تفاوت باش تو دلت نگهدار برای روز خودش

من میرفتم سر میزدم به مادر شوهرم 2 ساعت هیچی واسم نمیاورد و نمیگفت برو خودت بردار

دست روزگار قسمت ما رو ازون خونه بلند کرد و از ناراحتی داشت دق میکرد که پسرش رفت درحالیکه کار شوهرم بود و من بی تقصیر خدا خواست من جداشم ازونجا

میومد خونه ما عالی ازش پذیرایی میکردم

اصلا فقط به ادب و حرمت خودم فکر میکردم

حالا با هشت ماه بارداری اعصابش خورد بشه خوبه بذار تموم بشه بعدا حسابشو باید برسه با پنبه سر ببره&n ...

حداقل اینکه می‌گفت مگه مادر من نخورده هست 

اگر اون میاد ما هم میریم ...میگن رفتو آمد 

اینکه از ترس خودشو بزنه به کر بودن و ناراحتیشو با میوه نگرفتن نشون بده بدتره 

بنظر من واسه آرامش خودتم شده پیش رو نگیر بگو تو وضع منو میبینی خودت تعارف کن بگو جایی ک تو هستی چرا من خم و راست شم آخه!بگو واسه خاطر غریبه مدارا نمیکنم ک واسه خاطر بچه تو 

بعدم قهر کن باهاش شبم زیاد حرف زد مادرش رو صدا بزن بگو چرا نمیذاری زندگی کنم ی بار مامان من اومده بهت فشار اومده خودت خونه دخترت نمیری مگه

پس جنگ راه بندازه بخورنش درسته؟ بی تفاوت باش تو دلت نگهدار برای روز خودش من میرفتم سر میزدم به ماد ...

احسنت

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
پس جنگ راه بندازه بخورنش درسته؟ بی تفاوت باش تو دلت نگهدار برای روز خودش من میرفتم سر میزدم به ماد ...

عزیزم من نمیگم جنگ کنه 

حتی با خنده هم میتونست بگه مامان نگران غذا خوردن مامانمی

مگه پسرت فقیره !

هر کسی اختیار خونه خودشو داره 

من که زیر بار این رفتار و حرف نمی‌رم ...هر چقدر بی زبون و بی سیاست باشه بدتر میشه برای 

چون ناراحتیشو با رفتار نشون میده و میوفته گردن خودش در آخر