2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 72 پست
من خیلییییی دارم خودمو کنترل میکنم مثلا خواهرش منو ادم حساب نمیکنه هاااا قهره کلا با من ولی میفهمم ک ...

به هر حال زندگیت مهم تره. کم کم به شوهرت بفهمان شما تقصیری نداری. به هر حال رفتن به خانه خواهرش مشکلی نداره تازه به شوهرت بگو منم میخوام بیام ... خیلی به خانواده شوهرت نپیچ فقط زندگی خودت نگه دار.تا ان شاءالله مرور زمان مشکلات کم کنه.حواست باشه زندگیت رو از سر راه نیاوردی

کار خوبی نکرده که فحش داده ولی ظاهرا مادرش پرش کرده بوده.خوب چکار کنه موضوع از این بدتر نشه؟

بدتر نمیشه 

حداقلش اینه  که اسی چند روز سکوت کنه نه تولد بگیره 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین فوش داد فوش بده خونوادتو گفت خونوادشو بگو وگرنه میشی تو سری خور تو الان بارداری موقع زایمان یا ...

حالا چرا دعای مرگ برا مادر شوهر وهمسرش .درست اشتباه میکنه ولی من بودم فقط دعای هدایت میکردم

به هر حال زندگیت مهم تره. کم کم به شوهرت بفهمان شما تقصیری نداری. به هر حال رفتن به خانه خواهرش مشکل ...

منکه خیلی دوس دارم باهاشون اشتی کنم اخه من با اونا مشکلی ندارن اونا با من مشکل دارن...ولی ن شوهرم میگه بیا بریم خونشون یا اشتی کن ن اونا چیزی میگن

الهیییییییی ک هرچی مرده بچه ننه و گیر بده باخانوادش از رو کره زمین محو بشهههههههه

شوهرم میگه خانوادت میان حتما باید خانواده منم بیان خیلی پرو هیچی تو سرش نمیره

خودت شرایط رو بسنج ببین این کار برات جواب میده یا نه؟

اگه پیام رو به صورت اس ام اس فرستاده و تو واتس آپ یا تل نداده. تو هم جوابی بهش ندادی، یعنی نمیدونه تو پیام رو خوندی یا نه، کلا پیام رو حذف کن از گوشیت و وانمود کن اصلا هیچ پیامی برات نیومده، تولد هم نگیر براش به یه بهونه دیگه شب هم نه باهاش سر و سنگین باش نه مهربونه یه حالت معمولی و بی تفاوت.

اگه هم حرف اون پیامک رو پیش کشید حاشا کن بگو اصلا پیامی برات نیومده، حداقل سودی که داره اینه که حرص میخوره که نتونسته از صبح اعصابت رو بهم بریزه.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
شوهرم میگه خانوادت میان حتما باید خانواده منم بیان خیلی پرو هیچی تو سرش نمیره

ماله من هرموقع میگم میخام خانوادمو دعوت کنم میگه باشه خانواده ی منم دعوت کنیم 😐😐حالا ما با ننه ایناش تو ی ساختمونیم 💩💩