2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 72 پست

ببین اگه شما برا مادر خودتم اینجوری میکنی بخاطر شرایط بارداری پس ناراحت نشو چون نمیتونستی برا مادر شوهرتم اینکار رو انجام بدی.پس  شوهرت داره اشتباه میکنه وتوضیحاتتم که میگی متوجه نمیشه.پس موضوع رو مدیریت  کن امشب یه تولد براش بگیر بطوریکه فشار بهت نیاد وبه هر حال  بفهمانش که قصد بی احترامی نداشتی .نذار موضوع بزرگ بشه.نظرم اینه بدی رو با بدی جواب نده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه گاهی هم فکر میکنن آدم نمیفهمه یا نمیتونه جوابشونو بده

پست قبلی شما عالی بود 

جنگ نکنه اما حرفشون بزنه 

ماه دیگه مادر اسی باید بیاد مراقب دخترش باشه با این مادر شوهر که به غذا خوردن مادر زن هم کار دارن آیا شدنیه ؟!

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
ببین اگه شما برا مادر خودتم اینجوری میکنی بخاطر شرایط بارداری پس ناراحت نشو چون نمیتونستی برا مادر ش ...

تولد بگیره ؟خانواده اسی رو فحش داده 

تولد به پاس مهربانی و خوش زبانی شوهر   

آخه گاهی هم فکر میکنن آدم نمیفهمه یا نمیتونه جوابشونو بده

بالاخره جاهایی میشه جبرانش کرد

میدون جنگ نیست فوری فوری بزنی تو پرش که

زمان و دست روزگار اوهههههههههههههههههه اینقدر فرصتا هست

تو پذیرایی نباید بی احترامی کرد

من هرچی ناراحتم میکرد به خودم میگفتم و باور داشتم که اختلاف و بی حرمتی و جواب دادن اونا در شان من نیست

کم ندیدم ازشون ولی خودمو بالاتر از بحث کردن باهاشون میدونستم و ایمان داشتم شوهر من ازشون نمیگذره

دعواهایی هم باهاش میکردم ولی بعد مدتی فهمیدم نمیشه در افتاد با اینا

ضرری واسم که ندارن از نظر مالی هم که خوووووب ساپورت کردن گرچه جا داشت بیشتر و خسیس بودن

اما پدرشوهرم نبردش اون دنیا مادر شوهرم هم نخواهد برد تو قبرش با خودش

پس خسیسی شونم حل کردم واسه خودم

دیگه چه اهمیتی داره بقیه اش

پست قبلی شما عالی بود  جنگ نکنه اما حرفشون بزنه  ماه دیگه مادر اسی باید بیاد مراقب دخ ...

مثه مادرشوهر خواهرم ک رف پیشش بمونه مامانم برگشت گف مادر من خونه داماد نمیموند اینام انقدر سادن چیزی نگفتن مادرم خواهرمو آورده خونه خودش ک دهن اون بسته بشه ولی اینطور نیس گاهی دهن آدما با جواب دادن فقط بسته میشه.بخدا خود مادرشوهرش هر دقیقه خونه دامادشه خدا ازش نگذره انشاالله

تولد بگیره ؟خانواده اسی رو فحش داده  تولد به پاس مهربانی و خوش زبانی شوهر    

کار خوبی نکرده که فحش داده ولی ظاهرا مادرش پرش کرده بوده.خوب چکار کنه موضوع از این بدتر نشه؟

الان وقتشه میختو بکوبی 

اس بده شوهرت بگو بابت تمام فحشها و بد و بیراهایی ک گفتی ممنون هرکس یه شخصیتی داره دیگه 

ولی عزیز من مادرم امده بود کمکم چون فهمید میزون نیستم امد واسم غذا پخت و بهم رسید ٨ ماهه اینجام مادرت یبار نگفته ویار دارم بگو گله ای هم ندارم خوب مسلمه مادر شوهر عین مادر نمیشه و منو عین دخترش نمیبینه وگرنه جای راه انداختن این جنگ بهت میگفت چقدر خوب ک هوای زنتو دارن میان بهش سر میزنن بهش میرسن همونجوری ک واس دختراشون میخوان

بعدم اخرش بنویس خوبی های تو بیشتر از بدیهاته و من میدونم تو ذاتت اینقدر بد نیست ک زن حامله رو عذاب بدی 

دیگه هم جواب زنگ و پیامشو نده حس شرمندگی بزار تو وجودش

یکم سیاست داشته باش باید کاری کنی بعد زایمانت فقط راه خانوادت باز باشه ن مادرش تو باید یجوری تو مخش فرو کنی ک بفهمه وجود مادرش باعث اعصاب خوردیته

به هر با محبت وهر راه دیگه مدیریت کن زندگیت نپاشه

من خیلییییی دارم خودمو کنترل میکنم مثلا خواهرش منو ادم حساب نمیکنه هاااا قهره کلا با من ولی میفهمم ک این میره خونش یکی نیس بگه مرررردک اونا زنتو ادم حساب نمیکنن تو چرا داری خودتو براشون میکشی

کوتاه بیا؟ مادر شوهره گفته میان میخورن ؟ شوهرش هم خانوادشو فحش داده ؟ بعد دقیقا برای چی کوت ...

گل گفتی همینا هستن شوهرو خونوادشو هار میکنن

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
مثه مادرشوهر خواهرم ک رف پیشش بمونه مامانم برگشت گف مادر من خونه داماد نمیموند اینام انقدر سادن چیزی ...

هر چقدر بیشتر تو این سایت میچرخم بیشتر میفههم مشکل ما خانمها چیه 

بی سیاستی و بی زبانی 

خدارو شکر من شوهرم تو مشتمه با همین طرزفکر و باج ندادن هام 

اسی من 1۰ ساله ازدواج کردم و تجربه م هم بیشتر هست 

من اگر جای شما بودم توپ رو مینداختم تو زمین شوهرم ...

باید میگفتی اگر من مادرمو دعوت کردم فکر میکردم اختیار خونه و زندگیت دست خودته نه کسی دیگه وگرنه ازمادرت قبلش اجازه می‌گرفتم 

میگفتم تو الان پدر یه بچه ای باید اونقدر جنم و مردانگی داشته باشی که کسی نتونه اختیار دار زندگیت بشه

بگو من یه زنم خیلی حرفا می‌شنوم باید بیام تو زندگی با تو پیادش کنم و بزارم رابطمون خراب بشه 

..

از چند روز قبل برنامه چیده بودم تولد بگیرم الان ک اینجوری شد میگم بگیرم شوهرم پرو میشه میگه فوشش داد ...

ببین فوش داد فوش بده خونوادتو گفت خونوادشو بگو وگرنه میشی تو سری خور تو الان بارداری موقع زایمان یا تو همین دوره دستتو ببر بالا بگو خدایا یا مادر شوهرم اهل بشه یا بمیره 

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی