2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 111560 بازدید | 172 پست
عزیزم من هم همینجور بودم خیلی عذاب میکشیدم نمیتونستم حتی به اطراف نگاه کنم گردنم صدا میداد رفتم یه د ...

سلام عزیزم، ببخشید شما درد به بازو هم میزد؟ و اینکه تو دو ماه که گردن بند داشتین نرمش هم میکردین؟ من دستام خیلی درد داره همش دارم گریه میکنم

سلام استارتر

لطفا اگه میشه کمکم کنید

من سر درد دارم و چند ماهی میش و بعضی وقتی سنگینی سر در قسمت جلو سر و سقف دهان مخصوصا سمت راست دارم و اون اویل خیلی کم گردنم درد میکرد ولی جدیدا مشکلی نداشتم از گردن و رفتم دکتر آزمایش خون و ام آر آی سر و سی تی و نوار مغز دادم همه چی سالم بود و دکتر گفت از استرسه چون واقعا استرسی هم هستم

بعد یه ام آر آی گردن نوشت که دادم متوجه شدم دیسک گردن دارم و هنوز نشون ندادم به دکتر شنبه نوبت دارم

میخواستم ببینم علائمم به دیسک گردن ربط داره؟

واقعا فکر نمیکردنم گردنم مشکل داشته باشم

سنمم ۱۹ هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استارتر لطفا اگه میشه کمکم کنید من سر درد دارم و چند ماهی میش و بعضی وقتی سنگینی سر در قسمت ج ...

سلام عزیزم معمولاسردرد های  دیسک گردن قسمت پس سر رو در گیر میکنه، حالا پیگیری کن، اگه دیدی سر دردت از میگرنه نه از دیسک روزی یک بار هرشب یک قطره روغن بنفشه پایه ی بادام بریز تو سوراخهای  بینی خیلی برای میگرن عالیه ، متکات هم سعی کن مناسب باشه و ورزش های اصلاحی دیسک هم انجام بده، امید وارم حالت زودتر خوب بشه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
سلام میتونی یه کم در موردش توضیح بدی عزیزم ؟

گردنت ثابت نگه میداری و دستت میزاری سمت راست سرت و به مدت ۱۰_۲۰ثانیه به دستت فشار میاری

و همینطور چپ و جلو و پشت سر

یکماه انجام بدی

سلام .منم گردنم ک خم میکنم درد میگیره .. وکتفم وبازوم هم اینجور .انگشتا دستام سر میشن جون هم نداره ...

سلام عزیزم، باید برید ارتوپد براتون ام آر ای بنویسه، فقط هر چی زودتر برید تا علایمتون بدتر نشده اینا علائم دیسک گردن هستن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
دوماه گردنم رو روزی ۸ساعت با گردن بند طبی نرم بستم

سلام خوبین، ببخشید پیام‌های شما رو بابت دیسک گردن خوندم، میشه راهنمایی ام کنید منم دیسک گردن دارم هرچی طب فیزیک، گردن بند، نرمش فایده نداره برام، وقتی گردن بند رو باز میکردین آیا نرمش گردن میکردین؟ من داخل کتفم انگار میخ داغ فرو کردن خیلی عذاب میکشم

دارو هم بهم دادن بعلاوه حرکات ورزشی و قالب کفش متناسب با پای خودم...دکتر بهم گفت بیشتر گردن درد ها ش ...

سلام ببخشید من دیسک گردن دارم کفی و دمپایی دکتر قاسمی رو هم دارم میخوام برم پیششون تا آبان مطب تعطیله، گردن بند، طب فیزیک، نرمش دردم رو کم نمیکنه  انگار تو کتفم میخ داغ فرو کردن میشه راهنمایی ام کنین دکتر قاسمی چه نرمش‌هایی بهتون دادن؟

سلام ببخشید من دیسک گردن دارم کفی و دمپایی دکتر قاسمی رو هم دارم میخوام برم پیششون تا آبان مطب تعطیل ...

دوستان من دیسک گردن دارم و باردارم واقعا غصم گرفته با این دست و گردن چطوری بچه داری کنم لطفا دکتر واقعا خوب تو تهران بهم معرفی میکنید 

منم ۲۲ سالمه دو ساله دیسک  خفیف بین مهره ۵ و ۶ دارم ولی دردش زیاده  فقط دست راستم درگیر بود از وقتی رفتم فیزیوتراپی سمت چپمم بدتر شد تورو خدا کمکم کنید اگه ورزشی چیزی بلدین بهم بگید خیلی دکتر رفتم  نا امیدم میخوام خودکشی کنم😭😭😭😭😭

منم ۲۲ سالمه دو ساله دیسک  خفیف بین مهره ۵ و ۶ دارم ولی دردش زیاده  فقط دست راستم درگیر بو ...

عزیزم منم دیک 3 و 4 دارم ک باعث تنگی خفیف کانال نخاعی شده منم درد دست راست دارم شما چطورید بعد فیزیوتراپی

منم دکتر گفت خفیف عملی نیس ولی خب دردام وحشتناکه 3 ساله هر روز افسرده تر از قبل میشم ولا دردش مداومه منم خیلی خسته ام