2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 111569 بازدید | 172 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هم همینجور بودم خیلی عذاب میکشیدم نمیتونستم حتی به اطراف نگاه کنم گردنم صدا میداد رفتم یه د ...

منم ديسك كمر دارم  رفتم فيزيوتراپي بهتر شدم اما الان گردنم درد ميكنه ميزنه به بازوم و شونه هام رفتم دكتر گفت ديسك گردن علائمت 😔

من ميترسم چند روز خواستگاريم بعد ٤ سال به اوني كه دوسش دارم ميخوام برسم 

همش دارم گريه ميكنم 

منم ديسك كمر دارم  رفتم فيزيوتراپي بهتر شدم اما الان گردنم درد ميكنه ميزنه به بازوم و شونه هام ...

خوب میشی نگران نباش.استرس اینجور دردا رو بدتر میکنه.عضلات توی اسپاسم میرن.سعی کنید سرتون همش صاف باشه وگردن بند رو تا مدتی ببندید.گردن درد خوب شدنش زمان میبره من ۴۹سالمه ولی خوب شدم.کار سینگین هم نکنید بار بش از ۲کیلو برندارید

خوب میشی نگران نباش.استرس اینجور دردا رو بدتر میکنه.عضلات توی اسپاسم میرن.سعی کنید سرتون همش صاف باش ...

ام آر آي دادم ديسك گردن داشتم ٨ جلسه تا الان فيزيو تراپي داشتم اصلا بهتر نشدم دردم ميزنه به بازو و دست چپم

خدا نصيب هيچ كس نكنه بد درديه

ميخوام ديگه خواستگاريم و كنسل كنم به پسر بگم بره با اين دردم به چه دردش ميخورم 😔

جلوي اونام ميخوام هي دست به گردن باشم

من ٣٠ سالم خيلي زود تو اين سن هم ديسك كمر هم گردن 

شما چقدر طول كشيد دردتون كم شد؟

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

فیزیوتراپی و کاردرمانی در منزل

شرکت بی‌نیازی ارائه دهنده خدمات فیزیوتراپی و کاردرمانی در منزل با تیم متخصص و مجرب

1. راه اندازی و درمان ناتوانی حرکتی بعد از جراحی‌های ارتوپدی

2. تسکین درد، تقویت عضلات و بهبود عملکرد

3.توانبخشی تخصصی سکته مغزی و توانمندسازی سالمندان ناتوان

4. توانبخشی بیماران پارکینسون، ام‌اس، شکستگی‌ها  و انواع بیماری‌های اسکلتی و عضلانی

📒 بیماران عزیزی که طرف قرارد با بیمه‌های درمانی تکمیلی هستند میتوانند از فاکتور و گواهی با مهر و امضای فیزیوتراپ استفاده نموده و هزینه پرداختی خود را از شرکت بیمه تحت پوشش خود دریافت نمایند📒🩺

جهت مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌های زیر تماس بگیرید:

☎️02144210367

📱09904147724

عزیزم شما بهتر دیسک گردنتون من خیلی اذیت میشم خدا خیرت بده کمکم کن

نه عزیزم، منم این چند وقت کارم زیاد بود بازم دردم برگشته، بیشتر ورزش‌های گردن رو انجام میدم و مواظبم چیز سنگین بلند نکنم و تو خونه گردنبند طبی میزنم، دکتر برام ده جلسه  فیزیوتراپی نوشته میخوام برم انجام بدم، من دردم بیشتر میزنه به سرم و از سردرد اذیت میشم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
نه عزیزم، منم این چند وقت کارم زیاد بود بازم دردم برگشته، بیشتر ورزش‌های گردن رو انجام میدم و مواظبم ...

عزیزم من مهره های گردنم چند تا درد داره و میزته ب دست راستم دردش طاقت فرسا نیس ولی همیشه ی سنگیتی رو دست راست دارم ورزشا رو نیشه توضیح بدی گلم

عزیزم من مهره های گردنم چند تا درد داره و میزته ب دست راستم دردش طاقت فرسا نیس ولی همیشه ی سنگیتی رو ...

ان شاالله بهتر بشی عزیزم

این لینک ورزش هاس

https://feedia.ir/upload/file/800223.mp4

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...