2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری انجام دادی شخصا برو تحویل مدیر بده ک بفهمه تو داری انجام میدی 

و اون علاف میگرده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

حالا من هر جا میرم اصا کار به من نمیدن اون اوایل،باید التماس کنم،ببهونه های مختلف برو اتاق مدیر و غیر مستقیم یا مستقیم بفهمون ک تو داری انجام میدی

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

اخ اخ منم داشتم افتضاحه از یه طرف باهاش صمیمی شده بودم روم نمیشد چیزی بگم از یه طرف حالم خوب نبود حسابرسم میومد من نبودم چیزی میگفت نمیگفت به من  بهمم هیچ کاری یاد نمیداد،مشارکت صفر فقط کارهای ببخشید خرحمالی بعدش خودم کم کم بهش فهموندم که منم حسابدارم نمیشه کارای چرتو بده به من کارای اصلی رو خودش انجام بده 

چجوری فهموندی نمیخوام باهاش بد بشم

مجبوری یه کم پررو تر شدم واقعا انگار من اونجا هیچکاره بودم یه کم سعی کردم خودمو بیشتر دخالت بدم تو کارها، همش کارای سختو مینداخت گردن من سعی کردم غیر مستقیم بهش بگم کار دارم خودمو مشغول نشون میدادم یه جوری گفتم یه کم شما انجام بده یه کم من اخرم اومدم بیرون نفسی کشیدم راحت شدم از کاراش البته ایشونم با من اومدن بیرون خخخ

مجبوری یه کم پررو تر شدم واقعا انگار من اونجا هیچکاره بودم یه کم سعی کردم خودمو بیشتر دخالت بدم تو ک ...

چند وقت اونجا بودین؟منم خیلی دلم میخواد بیام بیرون