سلام من الان ۳۷ ام از ساعت ۳ میخواستم بخوابم کمردرد گرفتم اما خوابیدم الان ازدرد بیدارشدم دردش شدید تر شده یهو تیر میکشه چکارکنم ؟
درد کاذبه بچمم تکون مبخوره گهگاهی ؟؟؟
شوهرم بیدارکنم یانه
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اتقباض نمیفهمم یعنی چی اما کلا درد پریودی واژنم تیر میکشه داره شدید میشه
نه . فقط کمرم درد میکرد حالا هی داره دردش بیشترمیشه
اتقباض نمیفهمم یعنی چی اما کلا درد پریودی واژنم تیر میکشه داره شدید میشه
برو بیمارستان چکاب
زایمان زودرس نشی، احتمالا برات آمپول میزنن
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629
*
مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند ....
روحت شاد مامان عزیزم
اگه داره زیاد میشه برو دکتر. برا اینجا چیزه که نمیشه ریسک کرد و منتظر موند
برم به نظرتون دوش بگیرم