2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست ترو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 61 پست

عزیزم تاکیسه آبت پاره نشده مشکلی نیست تاروشن شدن هوا صبرکن برو دوش بگیر ببین چطوری بعدبیدارش کن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳۷ هفته زایمان کردم خودمو رسوندم بیمارستان نزاشتم کسی معاینم کنه تا دکتر خودم بیاد ۴سانت باز شده ...

عین من ترسو بودی😥

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
من  هفته های آخر بارداریم جوری بود که انگار سیخ میکردن داخل واژنم وتو رحمم میچرخوندن دکتر ب ...

امضات گریه امو درآورد دختر 😪😪

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
۳۷ هفته که زایمان زودرس نمی گن قبل ۳۷ زودرس ِ اما اگه کیسه آب پاره شه یا آب دور جنین کم شه همون موقع ...

منظورم از زودرس اینه که بچه نره تو دستگاه

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

بچه ها دعاکنین من برم دوش بگیرم  ممنون ازتون

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

عزیزم اول یه دوش بگیر 

امکان داره کیسه آبت پاره بشه 

اگر پاره نشد داری میری درمانگاه یه نوار بهداشتی هم بزار یهو خیس نشی وسط راه....... 

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
بستگی داره بعضی بچه ها نمیدن تو شیشه ..یکی از دوستان ۳۶ زایمان کرد بجه داخل دستگاه نرفت 

هم من هم خواهر شوهر ۳۷ هفته سزارین شدیم بچه اصلا تو دستگاه نمیره چون کامله

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
منم اینطور بودم الانم یکی دوبار اینطور شدم  اما بیشتر درد پریودی دارم تا اون

با آمپول، تا هفته 39 اکی بودم... هفته ای یه دونه زدم 

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم