سلام من الان ۳۷ ام از ساعت ۳ میخواستم بخوابم کمردرد گرفتم اما خوابیدم الان ازدرد بیدارشدم دردش شدید تر شده یهو تیر میکشه چکارکنم ؟
درد کاذبه بچمم تکون مبخوره گهگاهی ؟؟؟
شوهرم بیدارکنم یانه
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گفتم که بستگی دارا اگه اب دور جنین کم شده باشه و مادر متوجه نشه یا یه مشکلی باشه میره تو دستگاه اما در کل از ۳۷ نمیدن دستگاه ..تازه مشکل نباشه دکتر ۳۸ نامه بستری برا سز میده
نه. دختر داداش من 34 هفته و 1 روزش بود. البته آمپول بتامتازون رو زده بود. کلا زن داداشم نمی تونه زیاد بچه رو نگه داره اولی رو هم 36 هفته و 3 روز به دنیا آورد آخری رو هم 35 هفته و 2 روز. هیچ کدوم نرفتن دستگاه.
بچه ها رفتم دستشویی درد اروم شد . حالا درازکشیدم خیلی کم تر شد به نظرتون صبرکنم اگه دوباره گرف شوهرم بیدارکنم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
گفتم که بستگی دارا اگه اب دور جنین کم شده باشه و مادر متوجه نشه یا یه مشکلی باشه میره تو دستگاه اما ...
تز میدی واسه خودت😂 من ۳۷هفته زایمان کردم دکتر وقت سزارینمو ده روز بعد زایمان داده بود ک دخمل من زود اومد گرچه باز سزازین کردم (دکترم میگف طبیعی میتونی بزای ولی ترسیدم و گفتم سز کن).دخترم سه کیلو بود و ۴۹قدش .الان ماشالله هم تپله هم قدش ترماله. دکترا کلا ۳۷هفته ک تموم میشه دیگه نرمال حساب میکنن🌼
خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
فقط اونجاش که میگی زن داداشم نمیتونه بچه رو زیاد نگه داره. خخخخخخ خدا رو شکر همین که میتونه ...
طفلک مشکل دیگه داره، خودش خیلی بچه دوست داره و گرنه آخرهای بارداری جون ش درمیاد، تقریبا یک ماه قبل بستری میشه، میشه برای سلامتیش صلوات بفرستی دیگه بستری نشه همیشه سایه ش بالای سر بچه هاش باشه. بمیرم دختر ش 34 هفته به دنیا آمد ولی مادرش همش بستری میشد به همه می گه مامانی!