2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاید خیلی حالم خرابه

444 بازدید | 60 پست

بخاطر این بارداری یهو افسردگی گرفتم. خیلی بد موقع بود با این بچه کوچیک سن خودمو و دانشگاه .امشبم عمم اینا مهمونه ما هستن بنظرتون اگ گفتن چرا اینقد زود و فلان چی بگم آخه دو تا دختر داره ۲۶.۲۹ مجرد اونوقت من..ی چیزی بگید بلکه آروم بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمیتوگی بگی به شما ربطی نداره بگو میخام باهم بزرگ شند .چند روز پیش یکیو دیدم تاپیک زده بود دوباره منفی شد بیبی بهش گفتم ایشالا دامنت سبز بشه و اینا

بعد گف دو تا بچه دیگه دارم.فک میکنی چند ساله؟؟

یکیشون ۴ سال انگار یکیشون ۴ ماههه.ناراحت بود میگف چرا بیبی منفیه🙁

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢

فقط ب این فک‌کن اگه در حسرت بچه بودی چ حسی داشتی

خداتو شکر کن بلخره سختی بچه داری و دانشگاه هم تموم میشاگه عمه هم چیزی گفتن با ذوق بگو اره تصمیم داشتیم زود بچه دوم بیاریم چند تا دلیلم کنارش بگو البته ب اونا ربطی نداره هاا ولی بازم

مگه کسی ب اونا میگه چرا دخترات ازدواج نمیکنن واللله

خودم چی صبح تا شب گریه میکنم حسرت دوستام و میخورم دیگ دارم کلافه میشم 

مطمئن باش دوستاتم حسرت زندگی تو رو میخورن

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
اگه نمیتوگی بگی به شما ربطی نداره بگو میخام باهم بزرگ شند .چند روز پیش یکیو دیدم تاپیک زده بود دوبار ...

یا خدا .اینا کجا زندگی میکنن 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
اگه نمیتوگی بگی به شما ربطی نداره بگو میخام باهم بزرگ شند .چند روز پیش یکیو دیدم تاپیک زده بود دوبار ...

چه روحیه ای ..من اصلا تحمل ندارم اصلا الانم احساس میکنم دارم خفه میشم