بخاطر این بارداری یهو افسردگی گرفتم. خیلی بد موقع بود با این بچه کوچیک سن خودمو و دانشگاه .امشبم عمم اینا مهمونه ما هستن بنظرتون اگ گفتن چرا اینقد زود و فلان چی بگم آخه دو تا دختر داره ۲۶.۲۹ مجرد اونوقت من..ی چیزی بگید بلکه آروم بشم
ببین کاملا درکت میکنم. زندایی خود من تو بدترین شرایط زندگیش با دو تا بچه کوچیک باردار شد .همه غصشو م ...
ای خدا چه سخت ...ما خداروشکر وضعمونم خیلی خوبه مشکلم سنمه الان ۲۰ سالمه با اولی مامانم بزرگ کرد اینو کجا بزارم با این درسا خودمم روحیه ندارم همه دورورام تو عشق و حال ...دوستام همه مجرد دورورم یکی نی حداقل مث من باشه دقیقا شدم انگشت نما
اگه بارداریت سختته مرخصی بگیر وگرنه بعد که بدنیا اومد راحت میتونی تا یه سال یا حتی بیشتر مرخصی بگیری.حرص درستو نخور . اونم میتونی ادامه بدی. برا نگهداریشونم مامانت شوهرت مادرشوهرت کمکت میکنند.نکردند هم میتونی پرستار بگیری کمکت یا اولی رو بزاری مهد
منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
ببخشید عضر میخوام ولی چقدر شما وابسته و مهرطلبین چقدر حرف مردم براتون مهمه چقدر بی خیالی کر ...
اصلا مهر طلب نیستم ...اتفاقا برعکس فقط این ک خودم روحیم خوب نی بقیه هم چیزی میگن بدتر میشم..بی احتیاطی این دکتر بیشعور گفت باردار نمی شی من گفتم خداروشکر کیست تنبلی تخمدان و عفونت..بیخیال شدم ۳،۴ ماهی یبار پریود میشم حالا من چطور باردار شدم نمیدونم