2777
2789
عنوان

شوهرم دوماه قهر کرد الانم 😭

1929 بازدید | 83 پست

شوهرم دوماه پیش تا حالا باهام قهر بوده ، تازه فهمیدم خودشیفته س ، کل عزت نفس و آرامشم رو گرفته از تپش قلب و حمله پنیک دارم از بین میرم دیگه دو تا هم بچه دارم که یکی پسر کلاس ۵ و دختر کلاس۲. فحش میده تحقیر میکنه میگه کلللل مقصر تویی من هیچ تقصیری ندارم باید آدمت کنم منم از چند ماه پیش شروع کردم درس خوندن تا بتونم دندون قبول بشم و خودم و بچه ها رو نجات بدم ، به شدت خودشیفته س و اختلال روانی داره ، الان گیر داده حق نداری درس بخونی تا کتابم رو بگیرم دستم میاد اذیتم میکنه

خانواده مم اصلا حامی نیستم و از طرفی از لحاظ مالی هم صفرم چه غلطی بکنم وقت برای مشاوره هم گرفتم هیچ فایده نداشت اینقدر گریه کردم که دارم کور میشم

خودم ۳۱ سالمه و شوهرم ۳۹

عزیزم😔

خدا کمکت کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اینجوریه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

رشته سختی رو در نظر گرفتی. خدا کمکت کنه. خودشیفته دردش بی درمانه مگر حس کنه نادیده گرفته شده. کم کم خودشو جمع میکنه نوازش رو کم میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خودشیفتگی اصلا درمانی نداره شوهر منم اینجوری بود

جدا شدی ؟

بچه داری ؟

تو رو خدا تو حداقل بمون حرف بزنم دارم دق میکنم

الان هر چی از دهنش دراومد گفت و رفت خوابید

چقدر منی شوهر من باور کنحتی یک سال ام قهر بوده شیش ماه پنج ماه قهر میکرد بعد آخر خودم عین احمقا میرفتم خواهش میکردم آشتی کنه در صورتی که مفصر اون بود ولی چاره ای نداشتمو ندارم جایی و نداشتم برممتاسفانه تحمل کردم الان شده هزار درد

چقدر منی شوهر من باور کنحتی یک سال ام قهر بوده شیش ماه پنج ماه قهر میکرد بعد آخر خودم عین احمقا میر ...

این تهدیدم میکنه میگه زنگ میزنم بابات

باید آشتی کنی باید فلان کنی

کنر همت بسته منو دق بده

گیرم فقط بچه هان