2777
2789
عنوان

شوهرم دوماه قهر کرد الانم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 84 پست
خواهر من دوسش داشت طلاق نگرفت و بچه دار شد و ما همش داریم حرص میخوریم پسر عمه م عاشق خواهرم بود اون ...

اینم مهندس خیر سرش

البته کنار پدرش کار میکنه عرضه تنهایی کار کردن نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم مهندس خیر سرش البته کنار پدرش کار میکنه عرضه تنهایی کار کردن نداره

چی بگم ما اینقدر حرص میخوریم که نگو فکر کن میاد مهمونی رعایت حال بقیه را نمیکنه بهترین سهم غذا را از رو میز برمیداره و پرخوری میکنه. هر کاری دوست داشته باشه انجام میده و رفتارای زشتش اصلاح شدنی نیست چون حق به جانبه. از یه خانواده خیلی پولدار و تحصیلکرده هم هست اما بچه هاشون رو لوس کردند اصلا فکر نمیکردیم اینجور باشه. معتاد هم بود به ما نگفته بودند با خون دل ۵ سال طول کشید ترکش دادیم و بابت ترک بیماری گرفت و خواهرم بدبخت تر شد. خدا شعور و شفا بهش بده

یعنی چی خود شیفته است؟

بزن تو نت علایم ادم های خودشیفته رو بخون

این همشووو داره

الان رفتم تاپیک ۵ سال پیشمو دیدم که من از اولم درگیر بودم باهاش خدایا عظمتت و شکر

چی بگم ما اینقدر حرص میخوریم که نگو فکر کن میاد مهمونی رعایت حال بقیه را نمیکنه بهترین سهم غذا را از ...

اخ قلبم ... ما زنا چقدر گناه داریم

قصه زندگیم از اونجایی غمگین تر شد که حتی خواهر هم ندارم مرهم دردم باشه پدر و مادری که بدتر از اینن

بقران بعضی وقتا فکرم سمت خودکشی میره

اخ قلبم ... ما زنا چقدر گناه داریم قصه زندگیم از اونجایی غمگین تر شد که حتی خواهر هم ندارم مرهم دردم ...

خدا نکنه خودکشی کنی عزیزم برو دنبال کلاس و ورزش و کار و درس یه حرکتی بزن بمونی خونه افسرده میشی. من خوشبخت شدم اما همیشه برای خواهرم ناراحتم گاهی میشینم گریه میکنم برای مظلوم بودنش که از اول مظلوم بود برای اذیت شدنش برای کتک هایی که خورد حرفایی که شنید و سرزنش هایی که الان میشه که چرا طلاق نگرفتی هنوزم پدرم میگه اگه طلاق بگیره بیاد خوشحالم و بچه شم خودم بزرگ میکنم اما خواهرم نمیاد میسازه 😢

خدا نکنه خودکشی کنی عزیزم برو دنبال کلاس و ورزش و کار و درس یه حرکتی بزن بمونی خونه افسرده میشی. من ...

خداروشکر که خوشبختی عزیزم 🧿 ایشالا هیچ وقت رنگ بی مهری و غم نبینی

خدا به زندگی من و خواهرت هم نظر کنه بلکه آرامش پیدا کنیم

یعنی نادیده بگیری درست میشه متوجه نشدم عزیزم

آره کمتر بهش توجه کنید جوری که بترسه از دست بره. شوهرم الان دیگه قهر نمیکنه چون ما اصلا بهش توجه نمی کنیم دیگه مثل قبل هواشو نداریم الان می ترسه که تنها بشه و کنار گذاشته بشه خیلی کوتاه میاد تو نت مفصل راجع به خودشیفقه توضیح داده شده بخون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خداروشکر که خوشبختی عزیزم 🧿 ایشالا هیچ وقت رنگ بی مهری و غم نبینی خدا به زندگی من و خواهرت هم نظر ک ...

فداتشم عزیزدلم ❤️ 💙 💚

من خواهرم و خانواده ام رو از خودم بیشتر دوست دارم وقتی خواهرم شانس نداره احساس خوشبختی نمیکنم.

الهی حضرت زینب که امروز روزش هست رزق و روزی و خوشبختی بیاره توی زندگی همه، شما و خواهر من