2777
2789
میشه لطفا بگی چ کارایی میکنی؟؟؟ من خیلی دچار عفونت میشم متاسفانه

قبل از رابطه حتمااا جفتمون دوش میگیریم و ناحیه پرینه رو با ژل میشوریم

بعد رابطه حتما جیش میکنم( با عرض پوزش)

دستما کاغذی داخل توالت نمیذارم

هر روز دو س بار زیرپوشمو عوض میکنم

تا جایی ک مجبور نشده باشم دسشویی عمومی نمیرم

استخر خیلی کم میرم

موقع پریود پدمو هر دو س ساعت یه بار عوض میکنم

فعلا همینا یادمه

راسی موقع عفونتم خرگوشک دم میکردم میخوردم معجزه میکرد

کاربری ۹۶ ام... کاربریمو ترکوندن😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی برای اوناییه که حساس به عفونتن؟؟ قیمتش چنده

برای کسایی که احتمال حساسیت دارن

یادم نیست قیمت رو

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خیلی ممنونم عزیزم ببخشید پس بعداز دستشویی با چی خشک میکنی؟؟

دستمال کاغذی...

ولی داخل توالت نمیذارم تو اتاقه موقع دسشویی رفتن یه دونه با خودم میبرم

کاربری ۹۶ ام... کاربریمو ترکوندن😑
ب نظرت من چی کار کنم ک هیچ وقت عفونت نگیرم؟؟ شما چ کارایی میکنید؟؟

گلم من همیشه لباس زیرام نخیه

مرتب باصابون میشورم وتو افتاب خشک میکنم هر۳ماهم عوض میکنم

ازتیغ وژیلت استفاده نمیکنم

موقع پریود زود به زود پدمو عوض میکنم

حموم نمیشینم

ژل استفاده میکنم

خارش داشته باشم تو لگن اب وسرکه تقریبا یه ربع میشینم 

همینارو میکنم عزیزم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
گلم من همیشه لباس زیرام نخیه مرتب باصابون میشورم وتو افتاب خشک میکنم هر۳ماهم عوض میکنم ازتیغ وژیلت ...

فدای محبتت ک جواب دادی

من متاسفانه درگیرم با عفونت

دکترم گفت اصلا شورت نپوش

رتبه برتر آزمون وکالت
فدای محبتت ک جواب دادی من متاسفانه درگیرم با عفونت دکترم گفت اصلا شورت نپوش

عفونتت همیشگیه؟

یه کاری بکن

برو عطاری معتبر پودر گیاه ماریانا بخر بجوشون چندبار صافش کن بذار سرد بشه تقریبا یه لیوان از محلولو بریز تو لگن با اب مخلوط کن بشین توش بعد اندازه یه سرنگ از محلول صاف وارد واژن کن هرچی عفونته میریزه بیرون خودت متوجه میشی

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ببخشید ینی ژیلتم تاثیر داره؟؟

پوست من چون حساسه نمیتونم استفاده کنم اوایل میزدم ملتهب میشد وجوش میزد وعفونت میکرد