نیلوفر__آبی مدیر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 415 عنوان ژل ضدعفونی بانوان | مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 70 پست خانما یه خوبشو معرفی کنید، خیر از جوونیتون ببینیدفیروز و هیدرودرم چطورن؟ 1398/10/06 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 عههه هر روز میزنی؟ متاهلی؟ اره گلم متاهلم هرروز یبار خیلی هم نمیزنم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نیلوفر__آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 415 برا من اینه خیلی راضیم اینم شنیدم خیلییی خوبه، عاشقتم که عکس فرستادی😍چند میخری؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 چ خوب خوش ب حالت هرروز آخه میگن ضرر داره من چندساله میزنم گلمدیگه نمیدونم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
آینازناز عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1686 چ خوب خوش ب حالت هرروز آخه میگن ضرر داره ن دکترا میگن روز ی بار
toprak2018 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 255 اینم شنیدم خیلییی خوبه، عاشقتم که عکس فرستادی😍 چند میخری؟ جیگرتو برم منبیرون قیمتش انگار ۶۰ ایناسمن از پیشنهاد ویژه دیجی کالا ۳۰ تومن گرفتم فک کنم کاربری ۹۶ ام... کاربریمو ترکوندن😑
نیلوفر__آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 415 اره گلم متاهلم هرروز یبار خیلی هم نمیزنم مرسی جیگر😍
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 پزشک بمن گفت هرموقع دستشویی رفتی مانعی نداره ولی من روزی یکبار استفاده میکنم همون تا شب بوی خوبی دار ... ب نظرت من چی کار کنم ک هیچ وقت عفونت نگیرم؟؟شما چ کارایی میکنید؟؟ رتبه برتر آزمون وکالت
نیلوفر__آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 415 جیگرتو برم من بیرون قیمتش انگار ۶۰ ایناس من از پیشنهاد ویژه دیجی کالا ۳۰ تومن گرفتم فک کنم آفرین دختر زرنگگگگگ😁👏🏽 مرسی قشنگم❤️
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 آخه من از دکتر پرسیدم گفت فقط با آب خالی🤔 دقیقا رتبه برتر آزمون وکالت
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 برا من اینه خیلی راضیم هرروز از این میزنی؟؟ رتبه برتر آزمون وکالت
toprak2018 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 255 هرروز از این میزنی؟؟ نه هر روزهفته ای س چهار مرتبه کاربری ۹۶ ام... کاربریمو ترکوندن😑
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 نه هر روز هفته ای س چهار مرتبه ببخشید دیگه عفونت نمیگیری این میزنی؟،، رتبه برتر آزمون وکالت
toprak2018 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 255 ببخشید دیگه عفونت نمیگیری این میزنی؟،، نه خداروشکر خیلی وقته عفونت نگرفتم البته خیلی هم مراعات میکنم کاربری ۹۶ ام... کاربریمو ترکوندن😑
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 نه خداروشکر خیلی وقته عفونت نگرفتم البته خیلی هم مراعات میکنم میشه لطفا بگی چ کارایی میکنی؟؟؟من خیلی دچار عفونت میشم متاسفانه رتبه برتر آزمون وکالت