2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 114 پست
خودم حس ميكنم از اول تو گوشش خوندن زن بگيري مادر وحواهرتو فراموش ميكني و فلان و از اين حرفا ،اين كلا ...

شوهرت از اوناییه ک غیرتیه میگ اگ من به خانوادم نرسم فردا میگن این بی غیرته ک خواهرمادرخودشو ول کرده به اصطلاح دهن بینه..فقط بایکی درمیون بزار که به صورت بی طرف باهاش حرف بزنه. شماهم اگ به زندگیتو نیازات میرسه شوهرت بیخیال باشی بهتره اصلا یه مدت بزار برا خودت ک بی خیال باشی  ک اونا بفهمن برات مهم نیست

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  
اینطور ک شما میگی مشکل ازسمت شوهرشماس . با یکی ک نزدیک ترین فرد بهشه و اطمینان داره شوهرت  باه ...

دقيقا شوهرم مشكل داره وگرنه بايد ميتونست مديريت كنه اونا جاي خودشون منم جاي خودم ،ولي چيكار كنم نميفهمه ،خسته شدم از بس غصه خوردم و قهر بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت از اوناییه ک غیرتیه میگ اگ من به خانوادم نرسم فردا میگن این بی غیرته ک خواهرمادرخودشو ول کرده ...

آره دقيقا دهن بينه ،ولي ساعت دوازده شب ميگه من برم به مامانم سر بزنم بي تفاوت باشم ؟؟خودم باردارم ،حالا مثلا در صورتي كه ديشب هم رفته سر زده ها ،چطور بي تفاوت باشم؟؟؟خودش ساعت ده شب ياد خونه ولي هرشب بايد بره سر بزنه 

عزیزم من اگه تو شوکم فقط به خاطر اینکه ما واقعا زندگی خوبی داشتیم تو این مدت ۱۴ سال مشکل جدی نداشتی ...

شاید ازلحاظ شما زندگی خوب بوده و مشکلتون جدی نبوده یا جدی نگرفتی.

الانم هرچی بوده گذشته احتیاج به تفکر نیست . وازکارای خوبت اصلا پشیمون نباش ک شاید مشکل حادتری برات پیش بیاد و سعی کن خودتو خوب تر کنی ..

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  
آره دقيقا دهن بينه ،ولي ساعت دوازده شب ميگه من برم به مامانم سر بزنم بي تفاوت باشم ؟؟خودم باردارم ،ح ...

بگو من دلم میخواد الان ک حامله کنارم باشی الان نمیخوادبری باشه فردا باهم میریم سرمیزنیم .یا بگو خودم فردا میرم بهش سرمیزنم.. پیش دستی کن بگو زنگ بزن مادرتو بگو فردا برا ناهاربیاد اینجا.مشغولش کن سرشو گرم کن 

بگو من دلم میخواد الان ک حامله کنارم باشی الان نمیخوادبری باشه فردا باهم میریم سرمیزنیم .یا بگو خودم ...

دقيقا همين كارارو ميكنم ولي مگه چقدر كشش دارم دائم بايد مادرشو راضي نگه دارم خواهرشو راضي نگه دارم ،اگه هم  بگم نرو حالا ديشب رفتي ديگه قهر ميكنه قيافه ميگيره 

بگو من دلم میخواد الان ک حامله کنارم باشی الان نمیخوادبری باشه فردا باهم میریم سرمیزنیم .یا بگو خودم ...

به نظرت زمان مسئله رو حل ميكنه ؟؟؟بهتر ميشه ؟؟؟ميگم بريم پيش مشاور ميگه من نميام ،نميدونم چيكار كنم درست بشه ،خودمم انقدر غصه خوردم داغون شدم ،همش بخاطر اونا به من دروغ ميگه ،همش دعوا همش قهر همش بحث ،نميتونه زندگي مشترك داشته باشه

دقيقا همين كارارو ميكنم ولي مگه چقدر كشش دارم دائم بايد مادرشو راضي نگه دارم خواهرشو راضي نگه دارم ، ...

ن چرادائم تو تاجایی ک ازخودت مطمئنی اینکارو بکن قرارنیست شخصیت خودتوپایین بیاری محبت زیادی هم یه جورتخریب خودته هرچیزی به اندازه نه اونقدزیاد ک خودت خسته شی  نه اونقدکم ک اونا فک کنن تو به روابطشون حسادت میکنی و قصددورکردن اونهاروداری.برو خونه مادر یاخواهرت بزارشوهرت به خودش بیاد توچیکاربه عذاب وجدانش داری بگو هرچیزی به اندازش بزاربه خودش بیاد.درضمن همیشه بحث نکن دعوانکن همه چ به ارومی تاثیربیشتری داره

به نظرت زمان مسئله رو حل ميكنه ؟؟؟بهتر ميشه ؟؟؟ميگم بريم پيش مشاور ميگه من نميام ،نميدونم چيكار كنم ...

به نظرمن بایدیه حرکتی کنی وگرنه زمان شایدبدترش کنه چیزی نپرس ازش ک دروغ بشنوی و عادت به دروغ گفتن کنه.حتما برو مشاوره .توخودت یکی دوجلسه برو بعدش ک نیازبه اومدن اون بود میتونی راضی به اومدنش کنی

ن چرادائم تو تاجایی ک ازخودت مطمئنی اینکارو بکن قرارنیست شخصیت خودتوپایین بیاری محبت زیادی هم ...

خوب اون دلش ميخواد من دائم سرويس بدم بهشون ،هرروز كه مياد به من ميگه زنگ زدي به مامانم ؟؟؟انگار مامانش عروسمه و حاملس،ولي مجبورم زنگ ميزنم ،حالا گوشيشو نگاه ميكنم روزي چهار صد بار خودش زنگ زده ها ،از منم ميخواد ،ميگه تو تك عروسي ،حالا در صورتي كه اصلا مامانش تا حالا واسه من كاري نكرده خدا شاهده ،دريغ از يه قدم 

يعني برم قهر ؟؟؟تا حالا هر چقدرم دعوام شده نرفتم قهر 

نه به عنوان قهرنرو بگو من الان حاملم احتیاج به نگهداری دارم شایدهمون زمان ک میری خونه مادرت حال من بدبشه من چندروز میرم پیش اوناتا ازم نگهداری کنن بهش تلنگربزن  

به نظرمن بایدیه حرکتی کنی وگرنه زمان شایدبدترش کنه چیزی نپرس ازش ک دروغ بشنوی و عادت به دروغ گفتن کن ...

همش دلم به اين خوشه بچم به دنيا بياد شايد بهتر بشه ،ولي نميدونم واقعا ،در هفته حداقل سه يا چهار روزشو قهريم بخاطر خانوادش 

نه به عنوان قهرنرو بگو من الان حاملم احتیاج به نگهداری دارم شایدهمون زمان ک میری خونه مادرت حال من ب ...

ميترسم به نبودنم عادت كنه ،يه شب حالم بد بود رفتم ،ديدم همه دوستاشو دعوت كرده بود خونه ،اومدم يه هفته داشتم خونه تميز ميكردم

ميترسم به نبودنم عادت كنه ،يه شب حالم بد بود رفتم ،ديدم همه دوستاشو دعوت كرده بود خونه ،اومدم يه هفت ...

عزیزم یه طرفه نمیشه قضاوت کردازحرفای شماکه اینجورمیشه استنباط کرد مقصراصلی همسرتونه .وحتمامشاوره برو تا شوهرتم بره.ازاونوراگ شوهرت تلاشی برای بهبودی اوضاع نمیکنه ونمیخواد شما ذهنتوخالی کن و اروم باش تا ان شاالله بچت به سلامتی دنیابیادبدش برو دنبال کار وشغل ک روپای خودت وایستی ک خدای نکرده اگر نتونستی کناربیای یا شوهرت اوناروترجیح دادبه زندگیش تو زندگی خودتو داشته باشی...