2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبيعي

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من تجربه طبیعی ندارم دو هفته پیش سزارین شدم خوبه اما نه اونجوری که میگن به هرحال جراحی بزرگیه و درد زیادی تا چند روز بعدش موقع نشست و برخاست باید تحمل کرد

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

اخه من نمیدونم سزارین چ برتری داره میان باافتخار میگن معلوومه ک سزارین😂😂

کاش یکم قبلش مطالعه میکردن و چهارتا کتاب میخوندن بعد میگفتن سزارین

البته شرایط خاصی هم هست ک سزارین میبینی خیلی بهتره اونا استثنا هستن 

منم نميدونم چطوري ميگن طبيعي بهتره

طبيعي ك ساعت ها بايد درد بكشي

افتادگي مثانه و هزار تا عوارض ديكه داره

اين طبيعي اون طبيعي مامان بزرگامون نبست أمپول فشار و ....

خورد و خوراك مام قطعا با اونا فرق دارع

حس ميكنم چون بدون خرج تره الكي ميگن خوبه!!

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اخه من نمیدونم سزارین چ برتری داره میان باافتخار میگن معلوومه ک سزارین😂😂 کاش یکم قبلش مطالعه میکر ...

دقیقا بعضیا یه جوری میگن ادم فک میکنه چقد عالیه و هیچ دردی نداره بعد سزارین اما واقعا درد بدی بعدش باید تحمل کرد.

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
اخه من نمیدونم سزارین چ برتری داره میان باافتخار میگن معلوومه ک سزارین😂😂 کاش یکم قبلش مطالعه میکر ...

من زایمان نداشتم ولی آخه طبیعی کجاش خوبه 

به زور میگن طبیعی بزا

خوب بعدش گوشت مقعد زن میزنه بیرون 

اونوقت باید بره عمل کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز