2777
2789
منم نميدونم چطوري ميگن طبيعي بهتره طبيعي ك ساعت ها بايد درد بكشي افتادگي مثانه و هزار تا عوارض ديك ...

افتادگی مثانه و رحم بخاطر بارداری زایمانه نه نوع زایمان و اونایی اجسام سنگین کارای سنگین میکنن افتادگی میگیرن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من زایمان نداشتم ولی آخه طبیعی کجاش خوبه  به زور میگن طبیعی بزا خوب بعدش گوشت مقعد زن میزنه ب ...

دقیقااااا کمر درد وفشار و بواسیر  و ضعیفی چشم  وهزارچیز دیگه  

فقط حیدر امیرالمومنین است

طبیعی  خوبه برای کسی ک لگنش خوب باشه من خودم زایمان اولم طبیعی با وکیوم بسیار وحشتناک و بعد حال بچم بد بود فرم سرش ی جوری شده بود بچه نفس نمی‌کشید چند روز تو دستگاه بود و از سرش سی تی اسکن گرفتن خدا را شکر چیزی نشد اما اگر خدایی نکرده اتفاقی می‌افتاد کی پاسخگو هست 

بستگی به خودت داره من حاضر بودم بمیرم و طبیعی به دنیا نیارم بچمو نه فقط به خاطر دردش بلکه کلا این نوع زایمان رو نمیتونستم بپذیرم...خب یه زمانی نه علمش بوده و نه امکاناتش که بچه جور دیگه ای به دنیا بیاد اما الان که با یه برش چند سانتی کمتر از ۱۰دقیقه پروسه زایمان تموم میشه به نظرم خیلی خوبه کسانی مثل من که با طبیعی مخالفن میتونن سزارین کنن....

هر چند طبیعی میگن خوبه و عوارض طولانی مدت نداره ولی من واقعا بدم میاد از زایمان طبیعی. دوست ندارم هی بیان معاینه م کنن و بگن چند سانت باز شدی و نشدی و از اینجور چیزها واقعا متنفرم! 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
طبیعی درد زیاد  مکشی  سزارین بی حس  میشی  نمیفهمی مثل این میمونه  که امپول ...

اخه سزارینم بعد عمل درد میکشی پدرت در میاد تا ده روز من دختر خواهرشوهرم گریه میکرد 

اخه سزارینم بعد عمل درد میکشی پدرت در میاد تا ده روز من دختر خواهرشوهرم گریه میکرد 

مونده  به  عمل ودکتر  

خاهر  من عمل  کرد  از بیمارستان  ک اومد  رفت دوش  گرفت بخونه رسید غذا گزاشت  خیلی  عالی بود  خداروشکر 

فقط حیدر امیرالمومنین است
ما جهان سوم هستیم وگرنه کشورهای پیشرفته فقط رایمان طبیعی انجام میدن..‌‌و ممنوعه سز مگه در چه شرایطی ...

نه عزیزم ازنظر خانمای ایرانی فقط سزززززززز 😏😐😐😐

به نظر من که این یه چیز کاملا شخصیه وقتی یکی فوبیای زایمان طبیعی داره چرا باید مجبور باشه طبیعی زایمان کنه ما که تو بحث اقتصادمون جهان سومی هستیم بذار تو زایمانم باشیم چرا بیخود حرص میخورین

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
افتادگی مثانه و رحم بخاطر بارداری زایمانه نه نوع زایمان و اونایی اجسام سنگین کارای سنگین میکنن افتاد ...

خيليا هموروئيد و هرار تا مريضي بعد طبيعي ميگيرن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز