2777
2789
ما جهان سوم هستیم وگرنه کشورهای پیشرفته فقط رایمان طبیعی انجام میدن..‌‌و ممنوعه سز مگه در چه شرایطی ...

طبيعي اونا ايني نيست ك ما داريم هزار جور انگولك

بدن اونا ك ساعت ها ورزش ميكنن بدن مام نيست

امكانتشونم قطعا بيشتره

نبست همه چيزمون اروپاييه زاييدنمون فقط فرق داره!!

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من زایمان نداشتم ولی آخه طبیعی کجاش خوبه  به زور میگن طبیعی بزا خوب بعدش گوشت مقعد زن میزنه ب ...

طبیعی ما با طبیعی خارجیا فرق داره اینجا زنارو میزیرن تو یه اتاق بعد ببخشد مث گاو میگن بزا ..حتی میرن رو شکم زن بدبخت سوار میشن..از ۴۰ جا پاره میشه بعد تازه میگن نشد برو سزارین

منم نميدونم چطوري ميگن طبيعي بهتره طبيعي ك ساعت ها بايد درد بكشي افتادگي مثانه و هزار تا عوارض ديك ...

بدون خرج؟😏

من طبیعی زایمان کردم با ۶میلیون هزینه

آهااااااااااای حسسود،از خدا نمیخوام کورت کنه گناه داری میخوام دوتا چشم اضافه بهت بده تا بیشتر دق کنی😝😝😝😝 ،
منم نميدونم چطوري ميگن طبيعي بهتره طبيعي ك ساعت ها بايد درد بكشي افتادگي مثانه و هزار تا عوارض ديك ...

طبیعی که امروزه طبیعی نیست بااون خیاطی وگلدوزی وپاره کردن ودوخت ودوز وآمپول فشار بایدبگم سزارین طبیعی تره😂

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄
طبیعی ما با طبیعی خارجیا فرق داره اینجا زنارو میزیرن تو یه اتاق بعد ببخشد مث گاو میگن بزا ..حتی میرن ...

زن دوست شوهرم گفت یه گنده افتادروشکمم پریدبچه پرت شدبیرون😂😂😂😂

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄
طبیعی که امروزه طبیعی نیست بااون خیاطی وگلدوزی وپاره کردن ودوخت ودوز وآمپول فشار بایدبگم سزارین طبیع ...

دقيقا😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
شما ك قطعا راست ميگي😂😂😂😂

بله قطعاااا راست میگم چون تو بیمارستان بین المللی تبریز بزرگترین بیمارستان خصوصی ایران با بهترین کادر درمانی زایمان کردم

آهااااااااااای حسسود،از خدا نمیخوام کورت کنه گناه داری میخوام دوتا چشم اضافه بهت بده تا بیشتر دق کنی😝😝😝😝 ،
افتادگی مثانه و رحم بخاطر بارداری زایمانه نه نوع زایمان و اونایی اجسام سنگین کارای سنگین میکنن افتاد ...

دوقلو داری؟جنسیت چیه؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
افتادگی مثانه و رحم بخاطر بارداری زایمانه نه نوع زایمان و اونایی اجسام سنگین کارای سنگین میکنن افتاد ...

سلام عزیزم شما دوقلوداری؟؟ارث یادارو؟؟😍

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام عزیزم شما دوقلوداری؟؟ارث یادارو؟؟😍

سلام گلم نه قانون جذبه انشاالله خدابهم میده ولی ارثشو دارم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
2790
2778
2791
2779
2792