2777
2789
سلام گلم نه قانون جذبه انشاالله خدابهم میده ولی ارثشو دارم

ان شاءالله عزیزم واقن تاثیر داره قانون جذب؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه میگن تاثیر داره منم توکل کردم بخدا 😍

قانون خاصی داره؟؟یافقط باید بگی من حتمن بچه دار میشم و میشه؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
نه قانون جذبه انشاالله خدابهم میده

عزیزمممم .من تجربه بارداری دوقلو داشتم خیلیییییییییی سخته هرچی بگم کم گفتم بارداری من ۶ماه بیشتر طول نکشید ولی تمام ۶ماهو خابیدم و انواع داروهارو استفاده کردم الان فقط میگم خداااایا بهم بجه سالم بده زیاد ولی تک قلو😊😊😊

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
قانون خاصی داره؟؟یافقط باید بگی من حتمن بچه دار میشم و میشه؟

باید ایمان داشته باشی ازته قلبت و اون چیزو داشته تصورش کنی هرروز اون تو ذهنت مرور کن که داریش مثلا چه اتفاقایی میفته توموقعیتای مختلف تصورش کن و.... پیج امیر شریفی پرورش افکار فالو کن کمکت میکنه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
عزیزمممم .من تجربه بارداری دوقلو داشتم خیلیییییییییی سخته هرچی بگم کم گفتم بارداری من ۶ماه بیشتر طول ...

اخه حتما عمرشون به این دنیا نبود انشاالله خدا فرزندای سالم و صالح بهت ببخشه و جای خالیه اون دوتا فرشترو پر کنه برات😍❤💋

باید ایمان داشته باشی ازته قلبت و اون چیزو داشته تصورش کنی هرروز اون تو ذهنت مرور کن که داریش مثلا چ ...

منم همش توموقعیتای مختلف تصور میکنم کلا برام ی جور ارزوعه ولی یهو ناامید میشم و باز یادخدامیفتم امیدوارمیشم،،برام دعاکن عزیزم مرسی گلم❤❤❤

منم همش توموقعیتای مختلف تصور میکنم کلا برام ی جور ارزوعه ولی یهو ناامید میشم و باز یادخدامیفتم امید ...

انشاالله به هرچی میخوایی برسی ناامید نشو هیچوقت فقط❤❤❤😍

اخه حتما عمرشون به این دنیا نبود انشاالله خدا فرزندای سالم و صالح بهت ببخشه و جای خالیه اون دوتا فرش ...

انشالله ممنون از دعای قشنگت😘😘😘

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

[QUOTE=117105772]انشاالله به هرچی میخوایی برسی ناامید نشو هیچوقت فقط❤❤❤😍[/QUOTباشه فداتشم ممنون ان شاءالله خودتم اینماه دوقلو دارشدی😍😍❤

[QUOTE=117105772]انشاالله به هرچی میخوایی برسی ناامید نشو هیچوقت فقط❤❤❤😍[/QUOTباشه فداتشم ممنون ان ...

وای دلم ضعف رفت انشالله😁😁😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز