2777
2789
عنوان

شوهرم صبحا میره خونه مامانش صبحانه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4483 بازدید | 180 پست
نمیشناسیشون اخه اگه بفهمن شوهرم نگرانمه و دلش میخواد راحت بخوابم صبحا زندگیمونو سیاه میکنن بدون ماد ...

گلم شوهرت نگرانت نیست دوست داره با مادرش صبحانه بخوره این از تمام حرفات برداشت کردم 

مامانش ارزوشه زندگیمون بپاشه اگه بفهمه یکم خوشیم یا داریم روزگارمونو سیاه میکنن  خیلی بدجنسه و ...

به هر حال بچه های اینجا راهشو بهتون گفتن. همت کنید صبح زودتر از شوهرتون پاشید صبحانه رو آماده کنید. یا اصلن یه صبح همراهش برید پایین پیش مادر و پدرش با هم صبحانه بخورید

ببینید واکنش ها چه جوریه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرشوهرت بی زبون بوده نمیخواسته ادامه بده وگرنه میگفت هرروز ندارین؟ پولاتونو کجا خرج میکنید که نمیتو ...

هفته اولی بود که شروع کرده بود بره 

نترس اونم زبونش درازه منتها مال من دراز تره بود اگه جیزی میگفتم میگفتم والا من نه شاغلم نه میرم بیرون خونه که بتونم چیزی بخرم به پسر خودت بگو بخره تا من پاشم بهش بدم 

بعدم مطمعن باش ذوق مرگ شدن فهمیدن ما چیزی نداریم که حرفی نزد

خب زودتر بلند شو. صبحانه رو آماده کن. من نمی‌فهمم چرا با بزرگتر اینقدر با لحن بد حرف میزنید

منم تواین سایت دیدم این مدل حرف زدن با بزرگتر یا درباره بزرگتر رو ...

اطرافم ندیدم واقعا 

خب زودتر بلند شو. صبحانه رو آماده کن. من نمی‌فهمم چرا با بزرگتر اینقدر با لحن بد حرف میزنید

لیاقتشونه لابد مرتیکه

نمیدونی که از دشمنم بدتره برامون

بعدم با لبخند و لحن خوب و شوخی شوخی گفتم بهش نه با لحن بد

هفته اولی بود که شروع کرده بود بره  نترس اونم زبونش درازه منتها مال من دراز تره بود اگه جیزی م ...

من نگران پدر شوهر شما نیستم که زبون داره یا نه، شما اینجا تاپیک زدی همه گفتن زودتر پاشو حاضر کن شوهرت نمیره خونه مادرش اما به این کامنتا جواب ندادی. 

از طرف دیگه اگه اینقد بدن چرا با گفتن اینکه نداریم خوشحالشون میکنی؟

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
عزیز من ما هممممه چی داریم الکی به اون گفتم ببنده دهنشو پشت سرم چرت نگن الانم بدون ذوق مرگ شدن فهمی ...

چیشده ک انقدبدبینی !!!

راستش من ازوقتی اومدم تونی نی سایت اینطوری شدم 

آخه چرا ی پدرمادربایدازنداری بچشون خوشحال باشن باورکن همونقد ک توشوهرتودوس داری مامانش هزااااربرابر دوسش  داره و ارامش ورفاه بچش براش  مهمه 

من ازوقتی اومدم نی ینی سایت احساس میکنم مادرشوهرم دشمنمه الکی توذهنم دنبال کنایه توحرفاش میگردم 

مثلابنده خدازنگ میزنه صبونه بیاپایین میگم نگاه کنااول صبی میخواداماربگیره درصورتی ک اصلااینطور نیس 

نی# نی سایته بد

معلومه سیاسی!!! کار خوبی نکردی. میره به سوهرت میگه، جالب نیس. تو خودت زود ببدار شو بزار اون ببینه که ...

خودم قبل اینکه اون بگه گفتم به شوهرم اونم گفت خوب گفتی محلشون نده

اخه نمیدونی چقدر شاد میشن بفهمن ما چیزی نداریم بدبختیم

خییلی بدگفتم نه؟🙄🙄🙄🙄 ببخشید😐🙄😐🙄😐🙄😐🙄😐🙄😐🙄😐🙄😐🙄😐🙄

الگوی هندسی درست کردی😂😂😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
لیاقتشونه لابد مرتیکه نمیدونی که از دشمنم بدتره برامون بعدم با لبخند و لحن خوب و شوخی شوخی گفتم به ...

اگه اینقدر بد هستن برنامه صبحانه رو هرجور شده تو خونه خودت فراهم کن. نذار صبح ها بره اونجا. اولش میگه نه تو بخواب و اذیت میشی و اینا ولی بعد یه مدت ورق برمیگرده یا تو صحبت با خانواده ش یا دوستاش کم کم نظرش عوض میشه و اصلا یادش می‌ره که خودش نمیذاشته تو صبح بیدار بشی، کل تقصیرا میفته گردن تو و تو نظرش یه آدم تنبل میشی که حال نداشته از خواب صبحش بزنه برای صبحانه دادن به شوهرش

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار