2777
2789
عنوان

حق باکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم .حتما همینکارو میکنم. فقط یه سوال قوی و مستقل بودن ینی چی؟

یعنی وابسته ی شوهرت نباشی 

دوستش داشته باشی و بهش محبت به اندازه بکنی ولی آویزونش نباشی .... مردا مثل ما نیستن و سیستمشون با ما متفاوته ....‌تا متوجه بشن بهشون وابسته ایم حسابی میتازونن....اما اگه حالات روحیمون به اونها گره نخوره و دنبالشون نباشیم ، خودشون میان به سمتمون .....

منظورم بی محلی نیست ....میگم خودمون در اولویت باشیم و از خواسته های به حقمون نگذریم ....گذشت بی حد نکنیم و اونقدر محبت نکنیم که در چشم همسرمون بی ارزش بشیم ....

ناراحت نمونیم ....ناراحت شدن دست ما نیست و ممکنه از موضوعی ناراحت بشیم اما ناراحت موندن که دست ماست ....

موضوعات ناراحت کننده رو کش ندیم و غر غر نکنیم .....

اگه از دست همسرمون ناراحت شدیم با یه حالت درد و دل کردن و با جملات کوتاه بهش بفهمونیم که از دستش ناراحتیم و دیگه موضوع رو کش ندیم.....قهر به هیچ وجه ...‌.قهر آفت زندگیه مشترکه ....در کل اگه مرد وابسته ی زنش باشه زندگی عاشقانه تره تا برعکسش.....اگه مرد نرمال باشه و ما هم اصول ارتباط با مرد رو بلد باشیم ، یه عمر میشه زندگیه لذت بخشی رو تجربه کرد.

به خواهرت بگو میاد خونتون زیاد کار نکنه شوهرت پرتوقع شده 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
چیکار کنم؟؟؟ چقد دیگه باهاش صحبت کنم؟؟ تنها کاری ک به ذهنم میرسه این دفعه خونه مادرش میشینم رو مبل ...

خونه خودتون وقتی مادرش اومد بشین بعد براش توضیح بده در کمال آرامش 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
یعنی وابسته ی شوهرت نباشی  دوستش داشته باشی و بهش محبت به اندازه بکنی ولی آویزونش نباشی .... م ...

ممنونم خیلی وقت گذاشتی.حتما همینکارو میکنم مرسی عزیزم🌹🌹🌹

اسی شوهر‌ منم گاهی اینجوریه و‌واقعا نمیتونم این رفتارشو‌هضم‌کنم من شوهرم به شدت به خانوادم‌احترام میزاره و‌بیشتر از خانواده خودشم‌دوستشون داره اینو‌ بارها به خودشونم گفته کارامم  چه قبل بارداری چه الان صفر تا صدشو‌انجام میده حالا گاهی شاید خسته بشه و‌یکم دیرتر انجام بده ولی خدایی انجام میده و هرچی بگم اولین کلمش چشمه حالا کافیه خانوادم بیان کلا تنبل تنبل میشه فکر میکنه اونا ک‌بیان اینم باید استراحت کنه و من باید هزار بار بگم تا کاریو انجام بده و‌جلو‌اونا بد رفتاری کنم باهاش درصورتی ک‌میدونم واسه حضور خانوادم نیس اتفاقا یکم دیر بهمون سر بزنن غر میزنه ک‌چرانمیان ولی دلیل این رفتارشم هنوز نفهمیدم

حالا شوهر شمام شاید مثه شوهر من این کارش بی منظور باشه

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
اسی شوهرم‌منم گاهی اینجوریه و‌واقعا نمیتونم این رفتارشو‌هضم‌کنم من شوهرم به شدت به خانوادم‌احترام می ...

عزیزم شوهرتو اصلا مثل شوهرمن نیست چون کارای خونه رو خودم انجام‌میدم.یخورده بهتراز شوهرمنه ولی این اخلاقشون اره.حس میکنم لوس کردنشون .اما دیگ برام شد تجربه حالا ک اینجوریه بهانه دستش نمیدم .حالا یکم بیشترکارکنم یا خانوادم بیشتر کمک‌کنن بهتراز اینه ک اوقاتشون تلخ بشه یا بهشون بی احترامی بشه.اعصابم خورد شد گفتیم بیان اینجابیشتر بهشون خوش بگذره سنگ روی یخ شدن رفتن.همش عذاب وجدان اذیتم میکنه

عزیزم شوهرتو اصلا مثل شوهرمن نیست چون کارای خونه رو خودم انجام‌میدم.یخورده بهتراز شوهرمنه ولی این اخ ...

من فک‌میکنم مقصر خانواده هامونن لوسشون کردن باورکن بابام‌انقد هواشو‌برده بالا  میگه از سرکار اومده شب کاربوده  خستس سرو صدا نکنین ووووو اینم لوس شده

شمام شاید انقد خانوادت کاراتو‌انجام دادن ایشون فکر میکنن وظیفه اوناس همه کارارو‌کنن

من فک‌میکنم مقصر خانواده هامونن لوسشون کردن باورکن بابام‌انقد هواشو‌برده بالا  میگه از سرکار او ...

اره.دقیقا همینطوره.بابام ک کلا وارخودشو میکنه و حرف مارو حساب نمیکنه.

میخوام به خواهرو مادرم بگم خیلی خودشونو نچسبونن بهش. وقتیم میان مقل ی مهمون پزیرایی بشن و برن

اره.دقیقا همینطوره.بابام ک کلا وارخودشو میکنه و حرف مارو حساب نمیکنه. میخوام به خواهرو مادرم بگم خی ...

دقیقا مثه بابا من😅 من از الان استرس این ده روز زایمانمو‌دارم ک میان باز شوهرم‌تنبل میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من فک‌میکنم مقصر خانواده هامونن لوسشون کردن باورکن بابام‌انقد هواشو‌برده بالا  میگه از سرکار او ...

باز شوهرتو خیلی مرده 

شوهرمن ک فکرمیکنم اصلا دوستشون نداره..یک سالم نیان نمیگه چرا نمیان..یک بار درمیون خونه مادرش دست پرمیره یا گل یا خوراکی

اما شاید سالی یکبار یچیزی بگیره دستش بیاد خونه بابام اونم شاید.خونه مادرش پامیشه زودکمک میکنه اما خونه مادر من موقع سفره میره دستشویی نماز میخونه و..اصلا یجوره ک انگار بزور داره هفته ای ی شب میاد