2777
2789
عنوان

حق باکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 71 پست
دقیقا مثه بابا من😅 من از الان استرس این ده روز زایمانمو‌دارم ک میان باز شوهرم‌تنبل میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

بهش بسپار.بگو ببین زائو داری خیلی سخته..دلم مسخواد مثل الان ک انقد خیالم از بودنت راحته اوناهم اومدن اینجوری باشی.وگرنه دلم میگیره مامانمم گناه داره هلاک میشه.خیلی کمک باش باشه؟صدنفرم ک باشن تو کمک باشی و بالاسرزندگی باشی من خیالم راحتتره

باز شوهرتو خیلی مرده  شوهرمن ک فکرمیکنم اصلا دوستشون نداره..یک سالم نیان نمیگه چرا نمیان..یک ب ...

اره از این نظرا خدایی شوهرم‌خوبه ولی این رفتارش ناراحتم میکنه😞

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بسپار.بگو ببین زائو داری خیلی سخته..دلم مسخواد مثل الان ک انقد خیالم از بودنت راحته اوناهم اومدن ...

قبلا خیلی گفتمش و بخث‌کردیم  فایده نداشته هزارتا خوبی دیگه رو‌میکنه وقتی اونا هستن ولی تنبلیشو‌کنار نمیزاره اینجوری خانوادم فک‌میکنن در حالت عادی هم همینجوریه 

من میخوام یه ۱۰ ۱۵ روز خونه مامانم بمونم ی هفته ام بگم اون بیاد.به نظرت تا ۱۰روز سرپا میشم.؟ زایمان ...

شما چند وقتته ایشالا به سلامتی اگ طبیعی باشی ک اره همه میگن زودتر از ده روز سرپا میشی 

من از شهر مامانم اینا خیلی دورم‌واسه همین اونا میان 

قبلا خیلی گفتمش و بخث‌کردیم  فایده نداشته هزارتا خوبی دیگه رو‌میکنه وقتی اونا هستن ولی تنب ...

بیخیال بزار فکرکنن.نکنه.بگو شماهستین نکنین.رفتین اون برام جمعو جور میکنه.یااگرم میکنن ولشون کن خودشون دوست دارن دیگه

بیخیال بزار فکرکنن.نکنه.بگو شماهستین نکنین.رفتین اون برام جمعو جور میکنه.یااگرم میکنن ولشون کن خودشو ...

اخه مثلا یه نمونش در حالت عادی من اصلا نمیگم اشغالی پر شده ببرش خودش میبینه پرشده و‌میبره یا بگمم سریع انجام‌میده 

حالا  وقتی اونا میان بهش میگم‌مثلا اشغالی پر شده ببر میگه حالا میبرم دیگه من سه چهار بار باید هی بگم اخرسرم‌واسش اخم کنم ک‌ببره 😐

نه من سزارینم. ۳۴هفتمه

سزارین روزای اول فک‌کنم خیلی سخت باشه اینجور ک‌اطرافیان‌بهم‌گفتن ایشالا ک شما زودتر سرپا بشی🙏🏻

سزارین روزای اول فک‌کنم خیلی سخت باشه اینجور ک‌اطرافیان‌بهم‌گفتن ایشالا ک شما زودتر سرپا بشی🙏🏻

ایشالا.شوهرم سختشه خونه مامانم.از خدامیخوام زودسرپاشم.بتونم برم خونه

ایشالا.شوهرم سختشه خونه مامانم.از خدامیخوام زودسرپاشم.بتونم برم خونه

میشی نگران نباش همسایم‌ سزارین شد ده روز مامانش اومد پیشش و‌رفت از روز یازد هم خودش کاراشو‌انجام‌میداد و‌سرحال بود

اخه مثلا یه نمونش در حالت عادی من اصلا نمیگم اشغالی پر شده ببرش خودش میبینه پرشده و‌میبره یا بگمم سر ...

خب وقتی اوناهستن جلوی اونا میخواد بگه من زیاد کار نمیکنم.

مرض داری جلوی اونا کار میگی بهش؟😁😁

قبلو بعدش بگو.اصلا اوناهستن نگو 

ول کن بابا منم اشتباه کردم شب خودمو الکی خراب کردم

البته گفتم ک ناراحتیم کارنکردنش نبود بیشعوریش بود ک موبایلشو برداشت رفت یه گوشه تو گوشیش.بیخیال بابا بگیریم بخوابیم فدای سرمون 😁😁😁