2777
2789
عنوان

حق باکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 71 پست
خب وقتی اوناهستن جلوی اونا میخواد بگه من زیاد کار نمیکنم. مرض داری جلوی اونا کار میگی بهش؟😁😁 قبل ...

خخخ والا 😅😅منم قصد دارم این ده روز ‌چیزی نگم بهش ک‌اعصابمو‌خورد کنم والا حوصله داری🤦🏻‍♀️شبت بخیر عزیزم ایشالا به سلامتی فارغ شی

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ والا 😅😅منم قصد دارم این ده روز ‌چیزی نگم بهش ک‌اعصابمو‌خورد کنم والا حوصله داری🤦🏻‍♀️شبت ...

اره فعلا ارامش مهمه این بچه ها گناه دارن.ممنونم همچنین شب خوش

برا مادرش؟؟

نه مادرش اومد بشین سرتو کن تو گوشی  بعدا اگه ابراز ناراحتی کرد برای خودش توصیح بده

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
خب بنظرم درسته خانوادت مهمونت بودن ولی خواهرا بلند میشدن واسه کمک بهتر بود تا مرد خونه 

نه همچین چیزی معنی نداره وقتی زنش حاملست مرد ک برگ چغندر یا مجسمه نیست

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
چجوری  مردا مغزشون پوکه یا نمیفهمن همش فک میکنم دارم بایه حیون یا دیوار حرف میزنم کذدیوار م ی ح ...

واقعا

من نميدونم چجوريه حرف مامان جونشونو خوب ميفهمن ولي حرف زنشونو نه

بعد اين مامان جونه هم اصلا تلاشي در جهت تربيت كردنشون نميكنه كه فقط بلده پر كنه پسرشو 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
نه همچین چیزی معنی نداره وقتی زنش حاملست مرد ک برگ چغندر یا مجسمه نیست

مسلمه نیست و باید پاشه کمک ولی من خودم شخصا برم خونه خواهرم و این شرایطو داشته باشه دوست دارم کمک کنم به شوهر خواهرم بالآخره باید جور خواهرمو بکشه چندین ماه عزیزم

مسلمه نیست و باید پاشه کمک ولی من خودم شخصا برم خونه خواهرم و این شرایطو داشته باشه دوست دارم کمک کن ...

کمک تا یه حدی ولی جور کشیدن معنی نداره من اگه باشم فقط بخاطر خواهرم کمک میکنم نه بخاطر شوهرخواهرم 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
مسلمه نیست و باید پاشه کمک ولی من خودم شخصا برم خونه خواهرم و این شرایطو داشته باشه دوست دارم کمک کن ...

خب اونا کردن کمک..دیگ خفه کردن خودشونو

میگم شوهرم ی تکون نداد.ناراحتیم اصلا اون نیست.

ناراحتیم برخوردش جلوی پدرمادرم و مادربزرگمه ک باراولش بود میومد..جلوی خواهرم و دومادمون.گوشیو گرفت دستش رفت یه گوشه اخمالو ت  گوشیش بقیه به هیچجاش