zahrapv77 مدیر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2445 عنوان حق باکیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 71 پست دیشب شب یلدامهمون مامانم اینابودیم ولی چون خونمونو سنتی کردیم وسایلو اوردن خونه ما گرفتن.ینی پیشنهاد خود شوهرم بود.اونوقت بعدشام همه دور کرسی نشسته بودیم.ب شوهرم گفتم برو چندتا پیش دستی برا لبو بیار گفت حااال ندارم بعد خندید.منم ی ماه دیگ بدنیامیاد بچم سنگینم.همه کارارم مامانمو خواهرم کردن خسته شدن.بعد دیدم خواهرم داره میاره.گفتم خیلی ممنون ک اوردی.گفت الان میرم گفتم دیگ نمیخواد بری اوردن.راستش ناراحت شدم.چون اگه خانواده خودش مهمونمون بودم حاضربود غذارم خودش درست کنه اونابشینن.ولی خانواده من هستن زورش میاد تکون بخوره. حالا من گفتم نمیخواد بری دیگ اوردن بهش برخورد! 1398/10/01 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrapv77 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2445 میشی نگران نباش همسایم سزارین شد ده روز مامانش اومد پیشش ورفت از روز یازد هم خودش کاراشوانجا ... مرسی عزیزم
ویداا عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3310 خب وقتی اوناهستن جلوی اونا میخواد بگه من زیاد کار نمیکنم. مرض داری جلوی اونا کار میگی بهش؟😁😁 قبل ... خخخ والا 😅😅منم قصد دارم این ده روز چیزی نگم بهش کاعصابموخورد کنم والا حوصله داری🤦🏻♀️شبت بخیر عزیزم ایشالا به سلامتی فارغ شی خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
zahrapv77 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2445 خخخ والا 😅😅منم قصد دارم این ده روز چیزی نگم بهش کاعصابموخورد کنم والا حوصله داری🤦🏻♀️شبت ... اره فعلا ارامش مهمه این بچه ها گناه دارن.ممنونم همچنین شب خوش
mehrabanshadi عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1510 برا مادرش؟؟ نه مادرش اومد بشین سرتو کن تو گوشی بعدا اگه ابراز ناراحتی کرد برای خودش توصیح بده خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
black_pearl97 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 1136 خب بنظرم درسته خانوادت مهمونت بودن ولی خواهرا بلند میشدن واسه کمک بهتر بود تا مرد خونه نه همچین چیزی معنی نداره وقتی زنش حاملست مرد ک برگ چغندر یا مجسمه نیست گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂
sara6677999 عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 49 چه بي ادبه شوهرت رو ادب و تربيتش بايد كار كني چجوری مردا مغزشون پوکه یا نمیفهمن همش فک میکنم دارم بایه حیون یا دیوار حرف میزنم کذدیوار م ی حرکتی میکرد
رايانا عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 14654 چجوری مردا مغزشون پوکه یا نمیفهمن همش فک میکنم دارم بایه حیون یا دیوار حرف میزنم کذدیوار م ی ح ... واقعامن نميدونم چجوريه حرف مامان جونشونو خوب ميفهمن ولي حرف زنشونو نهبعد اين مامان جونه هم اصلا تلاشي در جهت تربيت كردنشون نميكنه كه فقط بلده پر كنه پسرشو «شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
goldenmoon عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9909 نه همچین چیزی معنی نداره وقتی زنش حاملست مرد ک برگ چغندر یا مجسمه نیست مسلمه نیست و باید پاشه کمک ولی من خودم شخصا برم خونه خواهرم و این شرایطو داشته باشه دوست دارم کمک کنم به شوهر خواهرم بالآخره باید جور خواهرمو بکشه چندین ماه عزیزم
black_pearl97 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 1136 مسلمه نیست و باید پاشه کمک ولی من خودم شخصا برم خونه خواهرم و این شرایطو داشته باشه دوست دارم کمک کن ... کمک تا یه حدی ولی جور کشیدن معنی نداره من اگه باشم فقط بخاطر خواهرم کمک میکنم نه بخاطر شوهرخواهرم گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂
zahrapv77 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2445 مسلمه نیست و باید پاشه کمک ولی من خودم شخصا برم خونه خواهرم و این شرایطو داشته باشه دوست دارم کمک کن ... خب اونا کردن کمک..دیگ خفه کردن خودشونومیگم شوهرم ی تکون نداد.ناراحتیم اصلا اون نیست.ناراحتیم برخوردش جلوی پدرمادرم و مادربزرگمه ک باراولش بود میومد..جلوی خواهرم و دومادمون.گوشیو گرفت دستش رفت یه گوشه اخمالو ت گوشیش بقیه به هیچجاش
goldenmoon عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9909 خب اونا کردن کمک..دیگ خفه کردن خودشونو میگم شوهرم ی تکون نداد.ناراحتیم اصلا اون نیست. ناراحتیم برخ ... کارش زشت بوده