2777
2789
عنوان

حق باکیه؟

678 بازدید | 71 پست

دیشب شب یلدامهمون مامانم اینابودیم ولی چون خونمونو سنتی کردیم وسایلو اوردن خونه ما گرفتن.ینی پیشنهاد خود شوهرم بود.اونوقت بعدشام همه دور کرسی نشسته بودیم.ب شوهرم گفتم برو چندتا پیش دستی برا لبو بیار گفت حااال ندارم بعد خندید.منم ی ماه دیگ بدنیامیاد بچم سنگینم.همه کارارم مامانمو خواهرم کردن خسته شدن.بعد دیدم خواهرم داره میاره.گفتم خیلی ممنون ک اوردی.گفت الان میرم گفتم دیگ نمیخواد بری اوردن.راستش ناراحت شدم.چون اگه خانواده خودش مهمونمون بودم حاضربود غذارم خودش درست کنه اونابشینن.ولی خانواده من هستن زورش میاد تکون بخوره. 

حالا من گفتم نمیخواد بری دیگ اوردن بهش برخورد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدهمه از قیافش فهمیدن گفتن چته پکری چیشده اونم گفت هیچی.اگ من بودم بدون هیچ قیافه گرفتنی وقتی همه نشستن گوشی دستم میگرفتم کلی ناراحت میشد و قهر میکرد .حالا خودش اینجوری شبمونو خراب کرد

خواهر من . وقتی میدونی زرتی قهر میکنی جلوی خانواده ت چیزی بهش نگو تا اوقاتتون تلخ بشه گلم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

حالا جالبیش اینه ک من انقد حرص خوردم فشازم رفت بالا حالم بدشد اومده میگه هی میگم با ماهی دوغ نخور!!

گفتم معده دردک نگرفتم فشارم رفته بالا بعدم بعد ماهی عرق نعناخوردم.

احمق یکم پیش خودش نمیگه شاید فشارعصبی بهش وارد شده

رفت چایی دم کرد و اومد کنار من ننشست رفت روی مبل فک کن همه دور کرسی اون رفت رومبل نشست کلشو کرد ...

این چقد بابای مننننهههه ....بابای منم خانواده مامانم میاد میره تو گوشی از جاش تکون نمیخوره ولی وقتی خانواده خودش میاد کلی بگو بخند داره