2777
2789
عنوان

الهی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 254 پست

@بینام_29  

خداوکیلی چقدر سریع لایک کردی 

برق از سه فازم پرید  

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاکر خانم خانوما...سلاااااااااااام بانوی مهربان...عزیز جونم...😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤😍😍😍چطوری خانم ...

مرسی ممنونم 

خودت چطوری عزیزم ؟

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 فداتشم من الهی شوخی کردم خوشگلم😘😘😘😘 فدای قلب مهربونت @morabaa   ...

عزیزم چرا باید ناراحت بشم؟؟؟معلومه مثل برفکی خودمون یک عد دسته گل حسابی هستی ❤❤❤❤❤❤

قرررربونت بشمممممم عشق جانممم🌷🌷🌷😘😘😘❤❤❤ @morabaa   ایشون عشقن جنبه بالاااااا مگه نه اج ...

بله عزیز دلم جدا ازاون پستشم خیلی جالب بود واصلا چیز ناراحت کننده ای نداشت

@باشکوه   @لبخندنگاه   @رهگذرپاییزی   @ای_ام_دخترحوا   @7869zahr ...

❤❤❤❤

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

@حس_یخی  

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

جان

عزیزم پست اولو بخون😊

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

عزیزم پست اولو بخون😊

خوندم قربونت..ظهر تو تاپیکت بودم عشقم😘

قربونت برم ممنون چقدر تاپیکت انرژی مثبت داد بهم😍

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خوندم قربونت..ظهر تو تاپیکت بودم عشقم😘 قربونت برم ممنون چقدر تاپیکت انرژی مثبت داد بهم😍

فدات شم عزیزم😘😘😘😘