2777
2789
عنوان

الهی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@باشکوه     الللللهی من فدای خودت و مهربونیات بشم

آبجی بیااین تاپیک😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3648884/دعای-حاجتروایی?postId=116883336

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@باشکوه     الللللهی من فدای خودت و مهربونیات بشم

آبجی بیااین تاپیک😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3649351/ختم-۱۲۴۰۰۰-تا-صلوات?postId=116880479

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
عزیززززم خیلی ممنون  خیلی دعاهای آرامشبخشی بود خیلی ذوق کردم😍  الهی همیشه شاد و سلامت ب ...

الهی همش تاآخرعمر۱۲۰سالگیت همراه همیشگیت باشه.الهی آمین🌹🙏😘😘🤩

@zndgi    

فدای تو بشم مهربون😙😙😙😙😙شرمنده نت نداشتم عزیزدلم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
@نــــهـال_بـــــلا ‍ @varparide25     @zndgi     @تپش     ...

❤❤❤فدای تو گلی

شرمنده نت نداشتم 😚😚😚

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
@turk_asana   قربونت برم عزیزم @mahiaa     @sedayemina     @دختر_ ...

فداااات....منم دعا میکنم همیشه شااااد و پر انرژی و سلامت و شیطون بلا بااااشی

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
فدای تو بشم مهربون😙😙😙😙😙شرمنده نت نداشتم عزیزدلم

😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹