2777
2789
عنوان

الهی...

1383 بازدید | 254 پست

الهی اونقدر بخندید که صدای خنده هاتون بشه زیباترین موسیقی کائنات

🌸🌸🌸🌸🌸

الهی از شادی اونقدر پر بشید که سرریزش همه ی مردم دنیا رو سیراب کنه.

🌸🌸🌸🌸🌸

الهی روزیتون اونقدر زیاد بشه که امیدی باشید برای رسوندن روزی خیلیا.

🌸🌸🌸🌸🌸

الهی همیشه بهترین افکار به سراغتون بیان و درست ترین تصمیمات رو بگیرید

🌸🌸🌸🌸🌸

الهی اونقدر غرق خوشبختی بشید که تا عمق بی انتهای رضایت برسید

🌸🌸🌸🌸🌸

الهی همیشه تنتون سالم باشه و عاقبت به خیر بشید

🌸🌸🌸🌸🌸

الهی که همیشه بهترین  حال ممکن رو داشته باشید

🌸🌸🌸🌸🌸

و الهی که خدا همیشه هواتونو داشته باشه

🌸🌸🌸🌸🌸

الهی آمین

این دعا تقدیم به همه اونایی که دوستشون دارم

😊 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸‌

هرکیو دوست دارین تگ کنین و این متنو تقدیمش کنین😉

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

@دفنه77  

@دختر_آریایی4  

@mahiaa  

@sedayemina  

@shabnamtala  

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@باشکوه

@لبخندنگاه

@رهگذرپاییزی

@ای_ام_دخترحوا

@7869zahra

💓💓💓💖💖💖💖

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

@چمنگل

@hellosummer

@فرانک20

💓💓💓💖💖💖

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
الهی دستت درد نکنه😎

😘

@دفنه77     @دختر_آریایی4     @mahiaa     @sedayemina   ...

بهار فدات بشه یا زوووووده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صدبرابر این انرژی،که گرفتم به خودت و زندگیت مرتعش بشه الهییییییی بووووووس

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

@nafasam1370  

@narngk  

@دلبررر  

@آیسایا  

@دختررویاها  

@coming__soon    

خودتو تگ میکنی  

همون آینه✋ خودمون  

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی