2777
2789
عنوان

الهی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دفنه77     @دختر_آریایی4     @mahiaa     @sedayemina   ...

الهی خیرببینی عزیزدلم🤩🤩🤗🤗کلییییییییی انرژی مثبت وشادی به هممون هدیه دادی.الهی همیشه توهمه جوانب زندگیت ثروتمندباشی.الهی آمین🙏🌹😘😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@shakijan           @وانابوال         @ ...

یک دنیا ممنون 💞💞💞💞 

همین لحظه آرزو کردم تا امشب به یکی از خواسته هام برسم 😢

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
الهی خیرببینی عزیزدلم🤩🤩🤗🤗کلییییییییی انرژی مثبت وشادی به هممون هدیه دادی.الهی همیشه توهمه جوانب ...

مرسی از دعای خوبت گلم😊😊😊😊💖💖💖💖

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

یک دنیا ممنون 💞💞💞💞  همین لحظه آرزو کردم تا امشب به یکی از خواسته هام برسم 😢

الهی آمیییییییین🌹🙏😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@نــــهـال_بـــــلا ‍ @varparide25     @zndgi     @تپش     ...

همشون تقدیم وجود مهربونت عزیز❤❤❤

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

@باشکوه     الللللهی من فدای خودت و مهربونیات بشم

خدانکنه آبجی نازم😘😘🤗🤗🤩الهی همه جمله هاتاآخرعمر۱۲۰سالگیت توزندگیت موج بزنه.الهی آمین🌹🙏

@دلنازم     @elmira98     @یاااالله      @منتظره_معجزه &n ...

عزیززززم خیلی ممنون 

خیلی دعاهای آرامشبخشی بود خیلی ذوق کردم😍 

الهی همیشه شاد و سلامت باشید💕💖

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
@نیکی_1995 ‍  @ورونیکا۱۹۹۶     @اسکریپت0    

فدات شم عزیزم     

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

@turk_asana  

@shabnamtala ‍ 

@اسمورف96‍ 

@بینام_29  

@ماروشکا  

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم