2777
2789
معمولی ترین 100میلیون .خیلی انچنانی بخوای 600.700میلیون درمیاد  سرویس خواب میخوای ناهارخوری می ...

الان دیگه پنکه نمیگیرن کولر میگیرن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جدی چه مارکی خریدی ؟ امسال خریدی؟

برج شهریور...تختو کمدو میز ارایشم شد ۱ملیون خورده ای

مبلمم شد ۴ملیون تلوزیون امرسان ..ماشین لباس شویی اسنوا با گاز ساده تقریبا فرشمم شد دونه ای ۳ونیم تلوزیونمم ۴۹اینچ مارک tclشد ۵ونیم میز ال ای دیم ۴۰۰ ساعتم از این ایستاده ها ۴۰۰ استندمم شد ۴۰۰وخورده ای دیگه یادم نیس☺☺☺☺☺

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
ظرفشویی آره ...اما چرخ خیاطی که خیلی مهمه بنظرم

شاید شما بلد باشی براتون توی اولویت باشه ولی واسه خیلیا توی اولویت نیس

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!
جدی چه مارکی خریدی ؟ امسال خریدی؟

من پارسال

تخت و فرش و تستر و تليويرون سامسونگ ٦٠اينچ و مبل

يخچال سايد ال جي

لباسشويي و ظرفشور ال جي

مايكروويو و جي پاس و ابميوه گير و سماور و قابلمه و سرويس قاشق چنگال و سرويس پلاستيك و مبز تي وي بوفه و اينه كنسول 

اينا با شوهرم بود ٨٠تومني شد

منم خورده ربز گرفتم چيني و ...

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
برج شهریور...تختو کمدو میز ارایشم شد ۱ملیون خورده ای مبلمم شد ۴ملیون تلوزیون امرسان ..ماشین لباس شو ...

یک میلیون شده تختو کمد مگه جنسش چی بوده خیلی ارزون گرفتین خواهر....والا پارسال شهریور مام گرفتیم تنها تشک تختمو یک ودویست دادیم وتخت هم ۴تومن خریدیم ...تنها کمدام دوقلو خریدیم ۹۰۰ تومن 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من پارسال تخت و فرش و تستر و تليويرون سامسونگ ٦٠اينچ و مبل يخچال سايد ال جي لباسشويي و ظرفشور ال ...

خوشبحالت ما اینجا اصلا داماد هیچی نمیخره فقط لحاف تشک روکش هاشو میخره با کمدلباس ....شوهرمنم فقط شش تومن پول دادن خودمون بخریم اونم بازور دادنا نمیخواستن بدن

اره من الان ۶ساله احتیاجم نشده

من خودم به شخصه هیچ علاقه ای به داشتنش ندارم با وجودی که بلد هم هستم ولی به نظرم جز جهیزیه حساب نمیشه

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!

هشتاد تومن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خوشبحالت ما اینجا اصلا داماد هیچی نمیخره فقط لحاف تشک روکش هاشو میخره با کمدلباس ....شوهرمنم فقط شش ...

ما رسممونه پسر جهاز بده

به نظرم خيلي ظلمه دختر اين همه ببره كسيم قدر نميدونه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز