2777
2789
من که خودم کار کردم جهیزیه خریدم تازه دوتا تیکه هم برا مامانم اینا نو کردم گوربابا شوهر لیاقت ندا ...

آره واقعا اصلا خانواده ی شوهر وخودش حتی نمک نشناسن هرچقدر ببری بازم یه چی درمیارن بکوبونن آدمو ....لیاقت ندارن....ایول خواهری خیلیم خوبه ....جهیزیه من درسته گرون دراومد اما  بیشترشو خواهرم خریده بود بابام فقط یه فرش دستباف ویه سماور فقط برام خریده بود ....داداشمم کولر وتی وی ...بقیشو خودم یکم وبقیش خواهرم برام گرف خدا خودشو بچه هاشو خوشبخت وعاقبت بخیر بکنه اول خدا بدم خواهرم ...تاآخر عمرم مدیونشم...خدا شمام براهم نگه داره خیلی باعرضه این والا

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

آخه هزینه اشو قرصا وپول برق رو حساب کنی ودردسراشم حساب کنی ...بنظرم با دست شستن راحتره ...خخخخخ من ک ...

خب شما حتما شاغل نیستی 

برای منی که شاغل هستم شستن ظرف ها کار وقت گیری هست و به هزینه کم قرص می ارزه 

در مورد مصرف برق و آب هم ماشین ظرفشویی ارزون‌تر از شستن با دست در میاد

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم خودتو تذيت نكن دهن مردمو نميشه بست مهم شوهرته و اين ك باهم خوش بحت باشيد  خودتو اذ ...

فدات شم خواهری...آره گذشته ...اما یه گذشتی هس که از کنار آدم رد میشه میره یه گذشتی هم هس که دل آدمو سوراخ میکنه رد میشه میره اینا فرقش هس......ضرب المثل ماس این.....درست میگید نمیشه دهن مردم رو بست بهتره همه چی رو از نرمال به پایین بکنه یکیش این جهیزیه تا وقتی اینجور حرکتارو میبینه دلش نسوزه که چقدر زحمت کشیدن خانوادم اینم حرف دهن اینا...به هرحال ممنونم خواهری ...خوشبخت وعاقبت بخیر بشید انشالله

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

میزدی تو دهنشون پررو میگفتی این فرش راست ده تا بوفست

والا هاج واج مونده بودم آخه چی بگم به اینجور آدمای احمق ...حالا بعد دو روز برادرشوهرم اومد با مادرش خونمون چون همسایه بودیم باهم بعد نشست نگاه کرد یدفعه ای گفت ...این فرش رو ببرین بفروشین به جاش ۷تا ماشینی میتونین بخرین گفتم چرا ....گفت یدونه هس دیگه به درد نمیخوره که....منم گفتم عب نداره یکیم برادرت میخره میشه دوتا ....دیگه لال شد بجای اینکه خوشحال باشن که زندگی پسرمون به این خوبیه...هی تلاش میکردن بگن یا کم آوردی یا هیچی نیس اینایی که آوردی....والا حساب کرده بودیم سه تا خواهرشوهرام ویه جاریم جهیزیشونو جمع میکردی اندازه مال من نمیشدا....اما اونجوری مثل احمقا حرف میزدن منم دیگه هیچ وقت جوابشونو ندادم گفتم دیگه عقل اینا اینقدره دیگه.....خداروشکر یه ماهه ازشون جداشدیم وقطع رابطه خلاص شدیم....الان میفهمیم زندگی کردن چیه

خب شما حتما شاغل نیستی  برای منی که شاغل هستم شستن ظرف ها کار وقت گیری هست و به هزینه کم قرص م ...

بله واسه خانمای شاغل بهتره...درست میگید 

الان چرخ معمولی 1 و نیم قیمتشه.

نه بابا....یعنی این چرخ خیاطی سیاه ها؟؟؟ شیرنشان هستن از قدیم هم هس؟؟

بستگی داره دیگ مثلا ی مثال کوچیک ک واجبم هس جاروبرقی ۱ تومنی هم هس ک در حدخودش خوبه راضین بعضیا ۲ تومنی و ۳ تومنیم هس ک هرچقد پول بدی همونقد کار میکنه بیشتر از اینم هس حتی 

همه وسیله هاتو اینجور در نظر بگیر ببین کدومو میخای تا چقد میخای هزینه کنی هروسیله رو اصن چیارو میخای

یکی دنبال مارک خوبه میخاد کاملم باشه مثلا هم اتوپرس میگیره هم دستی یکی نداره فقط دستی یکی جاروشارژی هم میخره بعضیام فقط جارو برقی یکی طی میگیره یکی بخارشو پس مونده چی بخری چی مارکی چ قیمتی

تو دیجی کالا ی سر بزن قشنگ قیمتا دستت میاد

ممنونم گلم خدر خواهر برادر توام برات نگهداره سلامت و ابرومند

قربونت خواهری...😘😘😘😘🌹🌺💜💚💛🧡💙❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز