شاید شما بلد باشی براتون توی اولویت باشه ولی واسه خیلیا توی اولویت نیس
نمیدونم والا دیگه لازم میشه چرخ خیاطی حداقل ساده خریدن خوبه مثلا دیروز زیر بغل بلوز شوهریم پاره شده بود زودی دوختم اگه نبود که باید میدادیم بیرون بدوزن ۱۰ تومنم میگرفتن
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرخ خیاطی واسه وقتی خوبه که آدم خیاطی حرفه ای بلد باشه
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
زیر 70 تومن اگر خیلی معمولی باشه.مثلا یخچال ساید نباشه و مبل گرون نباشه.
من خوب خریدم شد150 تومن
حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
یک میلیون شده تختو کمد مگه جنسش چی بوده خیلی ارزون گرفتین خواهر....والا پارسال شهریور مام گرفتیم تنه ...
منم کمدم دوقلو هس خیلیم خوشگلن ولی خب من جنس ارزون برداشتم مغازه ای ک من خریدم همه قیمتی داشته
پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
ما رسممونه پسر جهاز بده به نظرم خيلي ظلمه دختر اين همه ببره كسيم قدر نميدونه
والا من خیلیم بردم حتی کنسول برنز هم بردم ...فرش دستبافم بردم ..فقط بوفه دوست نداشتم نبردم...عمش اومد گف بوفه نیاوردی چوبات فقط همیناس....یعنی همشون هی میگفتن بوفه بوفه درحالی خواهرشوهرام بوفه بردن از اون جنسشون مواداس پلی استر ایناس ارزونه چوبم نبودا اگه میخواستم بخرم که درمقتبل اون همه وسیله چیزی نبود که دوست ندارم بوفه بزارم تو خونم نخریدم ۷۰۰اینا میدادیم میتونستیم بخریم ....والا هیچی رو ندیدن ونگفتن که خوبه فقط گیر داده بودن به بوفه کو بوفه پس....انگار جهاز رو تعیین میکنن اینا پرو پرو هی میگفتن....
من با اینکه بابام وضعش معمولیه اما باز دلم نیومد جهیزیه آنچنانی ببرم گفتم شوهرم خودش پولداره به مرور وسیله ها خونه مو عوض میکنم.والا.مگه دلم درد میکنه بابام ببرم زیر بار قسط بعدم تا یه دعوا میشه بگن پدر فلان شده.هرکی زن میگیره وظیفشه خودشم وسیله های خونه شو بخره
اتفاقا به نظر من ظرفشویی مهم تره چرخ خیاطی واسه وقتی خوبه که آدم خیاطی حرفه ای بلد باشه
آخه هزینه اشو قرصا وپول برق رو حساب کنی ودردسراشم حساب کنی ...بنظرم با دست شستن راحتره ...خخخخخ من که عمرا نمیخرم ظرفشویی....دیگه یه خانم ظرفم نشوره میخواد تو خونش چیکار کنه من که حوصلمم سرمیره