2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خریدم هم مبل هم تخت کلا زیر ۷۰ملیون شد

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

بستگی داره چه طوری بخوای بعضیا رو دیدی انگار مغازه قابلمه فروشی و ظرف فروشی باز کردن اگه اونجوری باشه میره بالا صد و پنچاه ولی اگه ساده بخوای و در حد ضرورت زندگی به پنجاه شصت تومن هم میشه جمعش کرد

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم

معمولی ترین 100میلیون .خیلی انچنانی بخوای 600.700میلیون درمیاد 

سرویس خواب میخوای ناهارخوری میخوای مبل میخوای .ماشین ظرفشویی ولباسشویی یخچال گاز بخاری وپنکه وچرخ خیاطی .فر.همزن .فرش .چنددست قابلمه .سرویس قاشق وچنگال مخصوص .سرویس چینی وارکوپال و...........حساب کن همین معمولیش 100میلیون برات اب میخوره

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

معمولی ترین 100میلیون .خیلی انچنانی بخوای 600.700میلیون درمیاد  سرویس خواب میخوای ناهارخوری می ...

البته بعضیاش که اسم بردین ضرورتی نداره مثل چرخ خیاطی و ماشین ظرفشویی

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!

من پارسال عروسی کردم وسایلام از معمولی به بالا هس ۲۰۰تومن شد...خودشم یخچال واجاق فردار ۴سال میش خریده بودیم....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

البته بعضیاش که اسم بردین ضرورتی نداره مثل چرخ خیاطی و ماشین ظرفشویی

ظرفشویی آره ...اما چرخ خیاطی که خیلی مهمه بنظرم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز