2777
2789
خواب اینقد شیرینه مرگ چقدر میتونه خوب باشه😌

اگرخواب خوب میبینی اخرت خوبی هم داری

اگر خواب پریشون ببینی اخرتت هم همونه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرخواب خوب میبینی اخرت خوبی هم داری اگر خواب پریشون ببینی اخرتت هم همونه

واقعا؟؟؟؟؟؟؟

خب آدم بعضی وقتها فکرش مشغوله خواب پریشون میبینه !بعضی وقتام فکرش راحته خواب خوب میبینه! 

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
والا منی ک ۱۸ سالمه این دنیا هییچ ارزشی واسم نداره ! میخام پزشک بشم حتی خوابشم دیدم ک تو قران نوشته ...

اگر اینقدر به فکر خدمت خلقی چرا جهنم

مگه بهشت خدا کوچیکه که بفرستت جهنم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
خیلی میترسم خیییلیها من خیلی محجبه نیستم ینی بعضی وقتها موهام معلومه.نمازم از وقتی بجه ام دنیا اومد ...

ی احادیثی داریم ک میگه فلان سوره رو زیاد بخونی از عذاب قبر کم میشه.توگوگل سرچ کن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

منم همش فکر میکنم حهنمیم

یه برنامه اذان بریز رو گوشیت با صدای اذانی که دوست داری

هر زمان اذان گفت از ته دل از خدا بخواه بهت انرژی بده گمکت کنه بری واسه نماز

بااااااور کن جووووری کمکت میکنه که حس میکنی خودش بغلت کرده داره جات راه میره

انکار رو پای خودت نمیری

امتحان کن

همینقدر میدونم ک اینا همش خرافاته

بعضیا ی جوری حرف میزنن انگار نکیر منکرو با چشاشون دیدن

هرکی رفته اون دنیا برگشته بیاد اینجا تعریف کنه مام بشنویم🥶

اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاست من از مردن هراسم نیست...
اگر اینقدر به فکر خدمت خلقی چرا جهنم مگه بهشت خدا کوچیکه که بفرستت جهنم

چون افسردم و ناامید ، چون کودکی خوبی نداشتم دروان بلوغ خوبی نداشتم و همه اینا باعث شده نابود بشم و واسه هدفم تلاش نکنم خدا خودش شاهده ک من فقط بخاطر خدمت ب بنده هاش میخام پزشک بشم ، اما ناامیدم میدونی ک نااامیدیم بزرگترین گناهه ! حتی ی شب انقدر حالم بد بود خواب دیدم داشتم قران میخوندم زدم صفحه بعدی نوشته بود ناامید نباش خدا کمکت میکنه 😔حتی فالم گرفتم نوشته بود تلاشتو بکن خدا کمکت میکنه ب هدفت میرسی ! اما ناامیدی خیلی بدع و همین باعث شده پدرمادرمو اذیت کنم

ینی واقعا نکیر و منکر وجود داره؟؟ من فک‌میکنم انقد خدا مهربونه هیجوقت همچین کاری نمیکنه

عزیزم خدا خیلی مهربون و بزرگواره 

و بنده هاش و بی نهایت دوست داره حس یه مادر به بچه رو ببین بعد ببین خدایی که خودش خلقمون کرده چه حسی داره بهمون 

این حرفا چیه اتفاقا فرشته ها میان دنبال ادم یا بستگانی که قبلا فوت شدن کسانی هم که کار های اشتباهی کردن از نظر وجدانی و روحی زجر میکشن و هر کس کارهای بهتری انجام داده باشه خب روح بزرگتر با تکامل تری خواهد داشت و اونجا ما دنبال بهشت جهنم نیستیم دنبال تکاملیم این دنیا هم اومدیم که خودمون رو پیدا کنیم خدا رو پیدا کنیم بخاطر همین وقتی میریم اونطرف حسرت میخوریم باید سعی کنیم دیگران از ما راضی باشن کسی رو ازار ندیم مسخره نکنیم دل نشکنیم چون انسان های دیگه در واقع بخشی از ما هسنند چون همه ما از یک منبع اومدیم همه مارو خدا خلق کرده بخاطر همین میگن بدی کنی به خود کنی چون به انسان هم بر میگرده