2777
2789
چون افسردم و ناامید ، چون کودکی خوبی نداشتم دروان بلوغ خوبی نداشتم و همه اینا باعث شده نابود بشم و و ...

تو اینترنت اینو سرچ کن

Sookhtejet instagram

اینجا خیلی کمکت میکنه

و همینطور سرچ کن 

Drazmandian instagram

این دوتا متوجهت میکنن گذشته و اینده به هم ربطی ندارن

پدر منم پزشک خیلی حاذقی شد و گذشته دردناکی داشت

ولی ناااا امید نبود

امیدوار بود و تلاش کرد و به هدفش رسید

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
چون افسردم و ناامید ، چون کودکی خوبی نداشتم دروان بلوغ خوبی نداشتم و همه اینا باعث شده نابود بشم و و ...

عزیزم من خودم یه مادرم و میدونم سر در گمی بچه چه به روژ آدم میاره بخاطر دل پدر و مادرت و مریضهایی که قراره معالجه شون کنی تلاشتو بکن.گذشته رو رها کن تو روخدا

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا ینی میشه ! کمکم کن

میشه🤗🙏

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ربطش چیه؟؟

ربطش اینه که خواب برادر مرگه

اگر روحت در آرامش باشه و بتونه صور تمثلی خوبی برات انشا کنه

همون روح وقتی کامل هم از جسم قطع تعلق کرد میتونه صور خوبی انشا کنه

خواب یک نیمه قطع تعلقه

مرگ قطع تعلق کامله

عاقا من از این تاپیک میترسم اومدم تواتاق نمازخوندم خواستم بمونم تا ساعت 7 تو سایت، اما میترسم میرم بخوابم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

و یه عذاب دیگه مربوط میشه به وابستگی های ما 

نگران اموالمون 

بچه هامون 

خانواده مون هستیم که بعد از ما چی میشن که باقی روح ها و فرشته ها اروم اروم صحبت میکنن و ادم و اروم میکنن که بتونه دل بکنه و بره 

و اینکه روح سعی میکنه برگرده به جسمش وقتی میبینه نمیشه خیلی اذیت میشه جتی خیبی از روح ها تا مدتها ممکنه انکار کنن مرگشون رو 

بخاطر همین اذیت میشن 

وگرنه نگران نباشیدخدا خیلی بزرگه توکل کنید به خودش این نظر من بود 

و یه فاتحه بخونیم برای همه رفتگان در همه جای دنیا و همچنین دایی منم که چند سال پیش فوت شد دعا کنید مرسی  

عاقا من از این تاپیک میترسم اومدم تواتاق نمازخوندم خواستم بمونم تا ساعت 7 تو سایت، اما میترسم میرم ب ...

الهی ببحش اگه باعث ناراحتیت شدم

الهی ببحش اگه باعث ناراحتیت شدم

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط چون تاریکه تو اتاق تنهام اسم قبرو اینا ک بیاد میترسم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ربطش اینه که خواب برادر مرگه اگر روحت در آرامش باشه و بتونه صور تمثلی خوبی برات انشا کنه همون روح ...

من خواب بد زیاد میبینم

رویای صادقه هم میبینم

خواب شیرین تا حدودی 

ولی ربطش به اخرتو نمیفهمم🤔

و یه عذاب دیگه مربوط میشه به وابستگی های ما  نگران اموالمون  بچه هامون  خانو ...

حرفات بهم آرامش داد مرسی انشاالله هنینطوره

چشم فاتحه مبخونم

حرفات بهم آرامش داد مرسی انشاالله هنینطوره چشم فاتحه مبخونم

حتما همینطوره 

خداروشکر شکر که بهت ارامش دادم یه کوچولو 

ولی بدون من یه زمانی خیلی تو این فکر ها بودم تحقیق زیاد کردم و بدی و خوبی هر کسی صد در صد بهش بر میگرده 

نمیتونم یه سری مسایل و اینجا بیان کنم 

ولی اینکه خدا بنده ش و بخواد عذاب قبر و ... بده دور از رحمن و رحیم بودن خداست 

حتما همینطوره  خداروشکر شکر که بهت ارامش دادم یه کوچولو  ولی بدون من یه زمانی خیلی تو ای ...

منم مدام این فکرو میکنم که خداوند انقد بخشنده ست که اصلا به جهنمش معتقد نیستم ‌و فکر میکنم مثل یه مادره که هیچوقت بچه شو تنبیه نمیکنه 

منم مدام این فکرو میکنم که خداوند انقد بخشنده ست که اصلا به جهنمش معتقد نیستم ‌و فکر میکنم مثل یه ما ...

نه ما انسان ها با کارهامون خودمون خودمون رو تنبیه میکنیم یعنی همین به تکامل نرسیدن روح 

دقیقا همیشه به لطف و محبتش فک کن بجای ترسیدن ازش و و بجای جبران لطفو محبتش به بنده اش کمک برسون حتی شده یه لبخند یا کمک معنوی یا هر چی