2777
2789

مثلا من خودم یه متنی رو از الهی قمشه ای خوندم که نوشته بود عذاب جسمی وجود نداره فقط چون روح سعی میکنه جسم خودشو زنده کنه به‌همین دلیل عذاب میکشیم

یه متن دیکه هم امشب خوندم که نوشته بود بعد از دفن میت دوباره روح به جسم برمیگرده و سوال جواب میشه!نمیدونم کدوم درسته؟

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته😔

خدا کمک کنه بتونیم آسونی کنیم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

شنيدم بستگى به خودت داره ميتونه يه سال برات بگذره ميتونه يه لحظه بستگى به اين داره كه از دلبستگيهات تو دنيا چطورى و با چه سرعتى دل بكنى و دلتو به خدا بدى

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
به بزرگو کوچیک رحم نمیشه همه عذابشو دارن بجز شهدا.

خب چه عذابی؟؟؟

من چندتا مطلب خوندم .مثلا اگه شب پنجشنبه یا روز جمعه عاشورا عید مبعث و ... بمیری عذاب داری اما کمتر

سخته😔 خدا کمک کنه بتونیم آسونی کنیم

خیلی میترسم خیییلیها

من خیلی محجبه نیستم ینی بعضی وقتها موهام معلومه.نمازم از وقتی بجه ام دنیا اومده نمیرسم بخونم ینی کلا تعطیلم.خیلی میترسم

عزیزم شب اول قبر برای افراد متفاوته

عذاب جسمی وجود نداره

شنیدی میگن خواب برادر مرگه؟

اگر تو خواب بسوزی جسمت میسوزه؟

تو خواب یه چیزی خورده باشی جسمت میخوره؟؟

نه

لذات روحی هستن در کل

حتی لذات مادی هم روحی هستن

واسه همینه که یکی به یه غذایی میگه خوشمزه یکی میگه بدمزه

یکی به یه چیزی میگه زیبا یکی همونو زشت میبینه

چون ادما لذت و الم رو با روح درک میکنن نه با جسم

و بنابراین هرکسی مطابق روحیاتش حس می‌کنه

حتی کسایی که مازوخیسم دارن تیغ میکشن کف ذستشون لذت میبرن

این همونیه که جهنمیا از عذابشون لذت میبرن و حتی وقتی شفاعت میشن بعضیاشون میگن نمیخوایم 

وقتی انسان مرد چشمش اعمالش رو میبینه

اگر خوب باشه لذت میبره

اگرم بد باشه ناراحت میشه

و این ناراحتی و شادی میشه بهشت و جهنم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒