2777
2789
اولی خیلی منطقی تر بنظر میاد  مثل مواقعی که خوابی سعی میکنی بیدار شی و نمیتونی دیدی چه عذابیه& ...

آره درسته نکیر و منکر چی !!!

سیاحت غرب خوندی؟؟بنظرت حرفاش واقعیه؟

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
درسته سعی میکنم...اما از مرگ خیلی میترسم

مرگ واقعا ترس داره

نه واسه جهنم

واسه اینکه فرصت خوب بودن تموم میشه و پشیمونی سودی نداره

ما همیشه خوب بودن رو میذاریم واسه فردا

واسه ماه بعدواسه یال بعد

ولی وقتی بدونی وقت تموم شده و هیچکار نکردی واقعا ترسناکه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان با دو رکعت نماز صبح شروع کن کلا با خودت قرار بذار اقلا روزی دو رکعتو بخونی اگر بیدار بود ...

ممنون پیشنهادهات خیلی کمک کننده ست.سعی میکنم انجامش بدم 

سیاحت غرب رو ولش کن

منم گوش دادم

مرگ اونجور که فکر میکنی ترسناک نیست

عذابش پشیمونیه

پشیمونی کم عذابی نیست

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

منکر و نکیر خود تو هستی

که وقتی میمیری از خودت کارهای خوب و بدت رو میپرسی

و برای هر کار بد خودت رو تا ابد شماتت میکنی و اون عذاب میشه جهنمت

سیاحت غرب رو ولش کن منم گوش دادم مرگ اونجور که فکر میکنی ترسناک نیست عذابش پشیمونیه پشیمونی کم ع ...

آره خیلی مزخرفه 

من فقط نمازمو درست کنم همه چیز حل میشه.بخدا همش استرس دارم روحم آرامش نداره .

آره درسته نکیر و منکر چی !!! سیاحت غرب خوندی؟؟بنظرت حرفاش واقعیه؟

نمیدونم عزیزم چون ترسم زیاده سعی میکنم سمت اینجور چیزا نرم 

شایدم واقعا سخت و دردناک نباشه 

تا نَمیریم نمیفهمیم چخبره واقعا 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
حالم از مرگ بهم میخوره انقد ک جوون مرده از دنیا متنفزم چقد اگ مرگ وبیماری نبود قشنگتر بود

آره منم همینجوریم...خیلی حالم بد میشه وقتی خبر مرگ یه نفر میشنوم

دیدی وقتی یه بچه درس نخونه کنکور قبول نشه ولی دوستش مثلا دکتر بشه

همیشه خودشو شماتت میکنه که خاک بر سرم منم میتنستم دکتر بشم ولی نشدم

یا مثلا دوتا خواهر

یکی اهل قر و فر ودوست پسر 

یکس اهل درس و دانشگاه

اونی که موفق میشه همیشه باعث خسرت اون یکی میشه

میگه خاک تو سرم منم اگر چهارسال پندن رو جیگر گذاشته بودم الان مثل خواهرم دکترا داشتم جایگاه اجتماعی داشتم پول خوب داشتم بچه هام بهم افتخارمیکردن

اینا یعنی جهنم

عذاب روح به دلیل جدایی از وابستگی های مادی و معنوی این دنیا!

والا منی ک ۱۸ سالمه این دنیا هییچ ارزشی واسم نداره ! میخام پزشک بشم حتی خوابشم دیدم ک تو قران نوشته بود کمکت میکنم تا کارای خوبو انجام بدی وقتی پزشک شدی ، یعنی من فقط و فقط میخام ی شغلی داشته باشم ک بتوتم بااهاش اخرتمو خوب کنم با کمک ب مردم و فقرا ، وگرنه اگ از من باشه همین الان بگن میخای بمیری خوشحال میشم هیچ وابستگیم ب کسی و جیزی ندارم، اما میدونم جهنم جامه