2777
2789
عنوان

خانومای باردار واکسن کزاز

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 89 پست

یعنی اگه بدونم نمیشه بهداشت رو روسرشون خراب میکنم،مطب رو هم رو سر دکتر

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشتگی داره آخرین تزریق واکسن کزار کی بوده باشه اگه زیر چهار سال باشه 1  تزریق اگه بالای 4 سال ب ...

بارداري اولم 18 سالم بود الانم بارداري سومه 26 سالمه ، 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
باید بزنی اصلاً پشت گوش ننداز  چند سالته؟؟ آخرین باری که واکسن زدی کی بود؟؟

من الان26سالمه چند روز دیگه میشه 27آخرین بار واسه اول دبیرستان زدم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بشتگی داره آخرین تزریق واکسن کزار کی بوده باشه اگه زیر چهار سال باشه 1  تزریق اگه بالای 4 سال ب ...

من اولین باره اینو میشنوم... واسه کزاز و دیفتری رو همون یه بار میگن بزنین که... هر ده سال هم تکرار

بازم ازبهداشت بپرس اونابایدبزنن و بایدبهت میگفتن.تودوران مدرسه نزدی؟اول دبیرستان

زدم ولی چند روز دیگه میشم27

بازم ازبهداشت بپرس اونابایدبزنن و بایدبهت میگفتن.تودوران مدرسه نزدی؟اول دبیرستان

اونم زده باشه باز باید تو بارداری بزنه 

حالا بسته به فاصله از آخرین تزریق یکی یا دوتا

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢