2777
2789
عنوان

خانومای باردار واکسن کزاز

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 89 پست
همه همینو میگن  ولی من جیگرم داره آتیش میگیره  بچمو حتی یه بار بغل نکردم نازش نکردم فو ...

خیلی سخته

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم خدا برای کافر نخواد داغش رو دلمه دارم دق میکنم

خدا به دلت آرامش بده حتما یه حکمتی بوده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
آخه برای چی؟

لال میشد بگه؟؟

لال میشد بگه تا من یه بار لااقل بچمو بغل کنم بوسش کنم؟؟

اون حق نداشت نذاره من با دخترم خداحافظی کنم

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
خدا به دلت آرامش بده حتما یه حکمتی بوده

خدا پسرتو برات حفظ کنه و زیر سایه تو و پدرش رشد کنه و بزرگ شه😍😍😍😍😍

لال میشد بگه؟؟ لال میشد بگه تا من یه بار لااقل بچمو بغل کنم بوسش کنم؟؟ اون حق نداشت نذاره من با دخ ...

عزیزم اون از کجا میدونست زنده نمیمونه،حتما نمیخواست ناراحت شی،باور کن اونم حالش خوب نبود اون لحظه 

خدا پسرتو برات حفظ کنه و زیر سایه تو و پدرش رشد کنه و بزرگ شه😍😍😍😍😍

انشالله عزیزم مرسی

عزیزم اون از کجا میدونست زنده نمیمونه،حتما نمیخواست ناراحت شی،باور کن اونم حالش خوب نبود اون لحظه&nb ...

حالا که اینطور شد باید همون موقع به من میگفت 

هرچی که باشه حالش بدتر از من نیست من 6 و ماه به شکم کشیدم اون بچه رو من به دنیاش اوردم یکی دوبار شیرمو گرفتن دادن بهش من هنوز دردای بعد زایمانمو دارم 

حالا که اینطور شد باید همون موقع به من میگفت  هرچی که باشه حالش بدتر از من نیست من 6 و ماه به ...

بعدا علتش رو نگفت که چرا بهت نگفت؟مطمئنم نمیخواست ناراحتیت رو ببینه

بعدا علتش رو نگفت که چرا بهت نگفت؟مطمئنم نمیخواست ناراحتیت رو ببینه

من یه کوچولو ناخوشم بیمارستان بستری بودم این ابله میدونست اگه بگه شده از بیمارستان فرار کنم این کارو میکنم

ترجیه داد نگه تا روند درمانیم کامل شه

من یه کوچولو ناخوشم بیمارستان بستری بودم این ابله میدونست اگه بگه شده از بیمارستان فرار کنم این کارو ...

پس به فکرت بوده مهمی براش،انشالله با کمک خدا علاقه ت نسبت به همسرت مثل قبل میشه یه نی نی هم براتون میده

پس به فکرت بوده مهمی براش،انشالله با کمک خدا علاقه ت نسبت به همسرت مثل قبل میشه یه نی نی هم براتون م ...

ممنون گلم😘 

ولی نشدنیه 

من حتی نمیتونم بهش نگاه کنم 

نگاش که میکنم یاد بچم می افتم

چشمای دخترم عین چشمای باباش بود 

من به چشمای شوهرم نمیتونم نگاه کنم