2777
2789
عنوان

خانومای باردار واکسن کزاز

840 بازدید | 89 پست

سلام،من هفته34بارداری هستم واکسن کزاز نزدم تازگیا هم بدنم خارش گرفته تو بهداشت گفتن نمی زنیم شاید حساسیت بده دکتر هم یه هفته ای دارو نوشته یعنی تا هفته35من واکسن نمیتونم بزنم تا از دکترم بپرسم،میخوام بدونم واکسن رو میتونم بعدا بزنم؟مثلا هفته های بعد؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ای وای چرا نزدی؟؟

هفته سی و پنجم نمیتونی بزنی 

باید دوتا تزریق باشه به فاصله حداقل یه ماه

بهترین موقع اولین تزریق هفته 20 تا 24 بارداریه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۸ هفته زدم.حساسیت چی بابا

گفتم چون خارش داری شاید از کبدت باشه حساسیت بده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ای وای چرا نزدی؟؟ هفته سی و پنجم نمیتونی بزنی  باید دوتا تزریق باشه به فاصله حداقل یه ماه به ...

کجا برم بزنم گلم؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
ای وای چرا نزدی؟؟ هفته سی و پنجم نمیتونی بزنی  باید دوتا تزریق باشه به فاصله حداقل یه ماه به ...

خب نگفتن که

پس چرا بهداشت گفت از دکترت بپرس بعد بیا بزنیم؟