2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 43 پست

واسه استرس ی کم عرق نعنا و گلاب بخور اروم میشی ، وقتی استرس و دلشوره داری ذهنتو ببر جای دیگه ک اونو فراموش کنی کتاب بخون کار کن اشپزی کن تی وی تماشا کن خودت ب خودت کمک کن وگرنه دارو افاقه نمیکنه .

🐝🐜🐞🌳🌲🌴

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم گفتم تو پست قبلی خانوادمو از دست دادم خودمم 

میدونم خوندم.. اما واقعا دیگه استرس نداره که تموم شد رفت... من اگه بدترین اتفاق هم بیوفته گریه میکنم اما فرداش انگار نه انگار که اون اتفاق افتاده... چون زیاد سختی دیدم پوست کلفت شدم

میدونم خوندم.. اما واقعا دیگه استرس نداره که تموم شد رفت... من اگه بدترین اتفاق هم بیوفته گریه میکنم ...

ببخشید میشه یکی ازاز سختیاتو بگی که بدونم چجوری قوی هستی؟واسم عجیبه 

حتما دکتر روانپزشک برید اگه جواب نده دارو رو عوض می کنه ...باید تفکر و سبک زندگیتونم تغییر بدین..پیاده روی کنید هر روز تند یه ربع...اسطوخودوس و بهارنارنج یه استکان بخورید..زعفرون معجزه می کنه هر روز بخورین...کینه ای نباشین..شکرگزار باشین...غصه هیچ کسو نخورین هر کس خدایی داره....کارهاتونو  روی کاغذ بنویسید و سعی کنید کنار انجام شده هاش تیک بزنین هر روز خودتونو پیشرفت بدین...اصلا آهنگ و فیلم غمگین نبینید....برید کوهنوردی....خیرخواه و دوستدار بقیه باشید...به بقیه تا میتونید کمک کنید...قدرت نه گفتن داشته باشین..برای خودتون ارش قائل باشین و اعتماد به نفس داشته باشید..اصلا حسادت نکنید...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز